Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Om goed te verkopen is het belangrijk dat je veel weet van de producten. Maar een mooie presentatie en goed contact met de klant zijn net zo belangrijk. Jij hebt het als verkoopspecialist allemaal in huis. Je bereidt de lekkerste kant-en-klare maaltijden en traiteurgerechten.SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleidingStudenten:
- hebben meer inzicht in de verkoopstrategie en marketing van traiteurproducten.
- kunnen verkoop- en adviesgesprekken voeren en klachten behandelen.
- kunnen sturing geven aan verkoop- en productiemedewerkers.
- kunnen aan de hand van verschillende bereidingstechnieken traiteurproducten maken.
- kunnen verkoopprijzen voor maaltijden en traiteurproducten berekenen.
- kunnen het productieproces van traiteurproducten plannen en bewaken.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde niveau 2 opleiding Verkoopmedewerker slagerij nodig.Kosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 730,-Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 400,50- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.