Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Als afdelingschef vers heb je volop verantwoordelijkheden. Je geeft leiding aan een hele versafdeling, maakt personeelsplanningen en zorgt dat je medewerkers gemotiveerd aan de slag blijven. Je zorgt dat het verkoop- en productieproces vlekkeloos verloopt en je denkt mee over financiën en marketingstrategie. Je bent dus van alle markten thuis!Opleidingsinhoud
Studenten:- leren een personeelsplanning te maken
- kunnen het verkoop- en productieproces bewaken en de kosten beheersen
- kunnen financiële gegevens interpreteren
- leren leiding te geven aan medewerkers
- weten hoe ze het marketingbeleid van een bedrijf moeten uitvoeren
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen.
Duur
De opleiding duurt 3 jaar. Medewerkers met werkervaring of de juiste vooropleiding ronden de opleiding gemiddeld in 1,5 jaar af.
Instroommomenten
Starten met deze opleiding kan op verschillende momenten in het jaar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde opleiding Medewerker vers (niveau 2) nodig.Kosten
Wettelijk cursusgeld (als op 1-8 2024 18 jaar of ouder) € 730,-Content-, licentie- en materiaalkosten € 400,50- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.