Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Er is geen vissoort in de zaak waar je niets van weet. Het bewerken van vis, het maken van de productieplanning, het aansturen van je collega’s als visspecialist ben je de spil van de winkel. Daarnaast verras je je klanten steeds met nieuwe visgerechten.Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleidingStudenten:
- hebben inzicht in de verkoopstrategie en presentatie van producten.
- kunnen lastige adviesgespreken met klanten voeren.
- kunnen de voorraad beheren en de inkoop van producten verzorgen.
- kunnen calculeren en het rendement van producten bepalen.
- kunnen sturing geven aan verkoopmedewerkers.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Kijk voor meer informatie op http://www.svo.nl.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde niveau 2 opleiding nodig.Kosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 730,-Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 400,50- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.