Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van de slagerij*. Je advi¬seert klanten over het klaarmaken van vleesproducten en je zorgt dat de winkel er perfect uitziet. Ook het bewerken en presenteren van vlees hoort bij je taken.* Liever aan de slag bij een poelier? Volg dan de opleiding Verkoopmedewerker wild en pluimvee!
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Voor deze mbo-opleiding zijn de instroomeisen een afgeronde vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding.Kosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 301,-Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 580,20- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
Verder leren
Na het behalen van deze opleiding is het mogelijk om door te stromen naar de niveau 3 opleiding Verkoopspecialist slagerij.Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?
Inhoud van de opleidingStudenten:
- hebben meer inzicht in het verkoopproces en hun bijdrage daaraan.
- kunnen producten verwerken tot vlees en vleeswaren en eenvoudige maaltijden en salades.
- kunnen een verkoop- en adviesgesprek met klanten voeren.
- kennen de producten die ze verkopen