Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten in de winkel. Je bent een prima verkoper, weet veel over vis en kunt klanten goed adviseren. Je weet precies hoe je vis schoonmaakt en ook lekkere maaltijden en salades bereiden is één van je taken.Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleidingStudenten:
- hebben inzicht in het verkoopproces en hun bijdrage daaraan.
- kunnen een adviesgesprek met verschillende soorten klanten voeren.
- kunnen producten verwerken tot eenvoudige maaltijden en salades.
- hebben basiskennis van vis en visproducten.
- kunnen vis bewerken tot verkoopklare producten
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Kijk voor meer informatie op http://www.svo.nl.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde mbo niveau-1 opleiding of een afgeronde vmbo-, vbo- of lbo-opleiding nodig.Kosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 301,-Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 632,20- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.