Soofos

Online Cursus PHP – Leer PHP Ontwikkeling

Algemene informatie over de cursus

In deze online cursus PHP behandelen we de essentiële basis die je nodig hebt om aan de slag te gaan met de programmeertaal PHP.

Inhoud van de cursus

Wat is PHP?

PHP is een krachtige programmeertaal die op jouw server draait en meer uit jouw website kan halen. Het is vandaag de dag de populairste taal voor backend code. PHP is overal, van kleine tot grote websites. Deze programmeertaal geeft je de mogelijkheid unieke klant ervaringen te maken door materiaal op een verbluffende wijze dynamisch te generen en te tonen. Je kunt deze programmeertaal door middel van code verbinden met je database en daaruit gegevens analyseren, opvragen en verwerken. Het is een van de meest gevraagde vaardigheden van dit moment, pak hier je kans om het te leren!

Wat leer je in deze online cursus PHP?

In deze online cursus PHP leer je de basisbeginselen van het programmeren met PHP en leer je de syntax kennen. Met deze cursus leg je de basis die je nodig hebt om zelf met PHP web applicaties en website te maken. Je krijgt les van Laurence, een instructeur met meer dan 15 jaar aan ervaring in het ontwikkelen van applicaties met PHP.

In vijftien uitgebreide videolessen wordt je stap-voor-stap uitgelegd hoe je aan de slag kunt gaan met deze programmeertaal. Aan het eind van de cursus heb je een goed begrip van PHP en zul je beter begrijpen hoe programmeren in elkaar steekt. Bij deze online cursus krijg je ook fantastische bronnen, programma's en broncodes die jou helpen met het leren van deze vaardigheid. Benieuwd hoe het allemaal te werk gaat? Bekijk dan de promo bovenaan de pagina of bekijk een van de gratis lessen onder het kopje "inhoud van de cursus".

Waarom deze cursus?

Stap voor stap kennis maken met deze programmeertaal.

Inclusief nuttige programma's.

Volledig in het Nederlands.

Geen voorkennis nodig.

Begin met leren van een van de meest gevraagde skills van nu!

Onbeperkte toegang.

Niks voor jou? Binnen 14 dagen krijg jij je geld terug!

Voor wie is deze programmeercursus?

Deze programmeer cursus is geschikt voor iedereen. Ook als beginner kan je gewoon aan de slag met deze online cursus en kan je meer leren over programmeren. Je krijgt veel mee over deze programmeertaal en leert nuttige programma's kennen. Hier heb je geen voorkennis voor nodig, dus je kan meteen beginnen!

Leren programmeren met PHP is op dit moment een veelgevraagde vaardigheid. Door het te leren kun jij je onderscheiden van de rest. Mocht je de cursus niks vinden, dan krijg jij je geld gewoon terug. Kortom, je hebt niks te verliezen!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 32 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.