Soofos

Dwergplaneten in Astrologie

Algemene informatie over de cursus

Ontdek de betekenis van dwergplaneten in astrologie en hoe ze een extra laag inzicht toevoegen aan je horoscoopduiding. Leer over Eris, Sedna, Haumea en meer, en verrijk je astrologische kennis met my

Inhoud van de cursus

Dwergplaneten in Astrologie - Verdiep je inzicht in de horoscoop

Wil je meer verdieping in astrologie en leren hoe je je horoscoop kunt verrijken met de betekenis van dwergplaneten? Deze cursus biedt een unieke kans om jouw astrologische kennis naar een hoger niveau te tillen. We duiken samen in de fascinerende wereld van dwergplaneten zoals Salacia, Haumea, Orcus, Eris, Sedna, Makemake, en nog veel meer. Ontdek hoe deze mysterieuze hemellichamen hun eigen invloed hebben op je horoscoop en welke verhalen en psychologische patronen ze vertegenwoordigen.

Wat zijn Dwergplaneten in Astrologie?

Dwergplaneten zijn een relatief nieuw begrip in de astrologie, maar ze spelen een belangrijke rol in het verfijnen van astrologische interpretaties. In deze cursus leer je wie deze dwergplaneten zijn, wat ze symboliseren en hoe ze jouw horoscoop beïnvloeden. We behandelen niet alleen de astronomische achtergrond, maar ook de mythologische verhalen en de psychologische behoeftes die ze blootleggen in een astrologische duiding.

Ontdek complexere lagen in horoscopen

Als je al vertrouwd bent met astrologie, biedt deze cursus een verdieping op wat je al weet. Het begrijpen van de invloed van dwergplaneten geeft je nieuwe tools om complexere lagen in horoscopen te ontdekken. Je kunt je horoscoopinterpretaties verrijken door deze extra elementen mee te nemen. Voor beginners biedt de cursus een toegankelijke en boeiende manier om de basisprincipes van astrologie te verkennen via een specifieke niche: de dwergplaneten.

Mis geen belangrijke inzichten in jouw horoscoop!

Veel astrologieliefhebbers blijven hangen in de basis - de twaalf huizen, planeten en tekens - zonder ooit de impact van dwergplaneten mee te nemen. Door dit te doen mis je echter belangrijke inzichten. Deze cursus helpt je om deze kennis op te vullen. Na het volgen van deze cursus weet je precies hoe je dwergplaneten kunt interpreteren en integreren in je horoscoopanalyses. Je krijgt de handvatten om niet alleen jezelf, maar ook anderen beter te begrijpen via de horoscoop.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is ontworpen voor mensen die al bekend zijn met de basis van astrologie, zoals het werken met de twaalf huizen en planeten, maar hun kennis willen uitbreiden met dwergplaneten. Heb je al eens een horoscoop gelezen of geanalyseerd en wil je deze verder verdiepen? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Maar ook als je nog niet veel ervaring hebt met astrologie, kan deze cursus een perfecte introductie zijn in de wereld van astrologische interpretaties.

Wat ga je leren?

We behandelen de meest bekende dwergplaneten, zoals Eris, Haumea, Sedna, en Orcus. Je leert hoe hun mythologische achtergrond gekoppeld is aan bepaalde psychologische behoeften en hoe je deze kunt toepassen in een astrologische analyse. Door voorbeelden uit de praktijk te bekijken, zoals de geboortehoroscoop van Jamie Oliver of Robert Oppenheimer, laten we je zien hoe deze dwergplaneten invloed hebben op persoonlijkheid en levenspaden.

Ontdek de verborgen wereld van de dwergplaneten

Of je nu al enige astrologische kennis hebt of net begint, deze cursus biedt je een prachtige mogelijkheid om jouw inzicht in astrologie te verdiepen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Verken samen met ons de verborgen wereld van de dwergplaneten en ontdek hoe ze jouw horoscoop kunnen verrijken. Schrijf je vandaag nog in en geef jouw astrologische kennis een boost!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 29 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.