Soofos

Simpel 5 kilo koolhydraatarm afvallen

Algemene informatie over de cursus

Ben je klaar om die vervelende kilo's voorgoed vaarwel te zeggen? Volg de cursus Simpel 5 kilo koolhydraatarm afvallen! Worstel niet meer met je gewicht en ontdek hoe makkelijk koolhydraatarm afvallen

Inhoud van de cursus

Heb jij moeite om 5 kilo af te vallen? Dat had ik ook, maar nu niet meer?

Wist je dat heel veel vrouwen worstelen met afvallen, vooral hoe ze het moeten aanpakken en het kunnen volhouden? Koolhydraatarm eten kan dé oplossing zijn! En deze cursus Simpel 5 Kilo Koolhydraatarm Afvallen gaat jou enorm helpen! Veel vrouwen ontdekken dat ze zich beter voelen en gewicht verliezen als ze minder slechte koolhydraten eten. Dit geldt ook voor mij en misschien herken je dit ook?

Hoe dan ook, als je eenmaal begint met koolhydraatarm eten, kan je wereld misschien even op z'n kop staan. Er komen veel vragen en uitdagingen bij kijken. Ik ga jou daar in deze cursus volledig mee helpen, zodat 5 kilo koolhydraatarm afvallen in 8 weken binnen handbereik is!

 

DEZE AFSLANKCURSUS IS OOK IDEAAL VOOR ALS JE NIET TEGEN GLUTEN OF LACTOSE KUNT OF ALS JE GRAAG VEGAN WILT ETEN. VRIJWEL ALLE RECEPTEN ZIJN NAMELIJK GLUTENVRIJ, LACTOSEVRIJ EN/OF VEGAN TE MAKEN MET DE VELE TIPS DIE IK GEEF!

 

En als je eenmaal koolhydraatarm gaat eten, hoe pak je dat aan?

Als je besluit koolhydraatarm te gaan eten, hoe richt je je leven dan in? Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het boodschappen doen en koken? Welke koolhydraatarme producten zijn er allemaal? Wat doe je als het koolhydraatarm afvallen even niet lukt? Hoe zorg je ervoor dat je het echt leuk en fijn gaat vinden? En last but not least, wat zijn slechte koolhydraten en wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam als je minder koolhydraten eet, waardoor je je beter voelt en afvalt?

Op al deze vragen, en nog veel meer, ga ik jou fijne en praktische antwoorden geven die je meteen kunt toepassen. Ik ga je er in deze cursus allemaal mee helpen!

 

Waarom is deze cursus koolhydraatarm afvallen interessant voor jou?

Ik herinner me nog goed wat ik dacht toen ik besloot koolhydraatarm te gaan eten: ''Hoe ga ik nu mijn nieuwe koolhydraatarme leven inrichten? Waar moet ik allemaal aan denken, ik weet niet waar ik moet beginnen!''

Ik miste een simpele cursus waarin ik alles kon leren over de praktische zaken van koolhydraatarm eten. Iemand die mij bij de hand zou nemen. Om te voorkomen dat het voor jou ook een zoekplaatje is, heb ik deze uitgebreide en zeer praktische cursus ontwikkeld.

Deze cursus vertelt je hoe het écht is om koolhydraatarm te leven. Alles komt aan bod, van hoe je je dagelijkse leven goed kunt inrichten tot hoe je je lichaam kunt helpen om 5 kilo koolhydraatarm af te vallen. Maar ook de mindere kanten, zoals lastige momenten en praktische zaken waar je tegenaan kunt lopen bij een koolhydraatarm dieet.

 

Voor wie is deze cursus koolhydraatarm afvallen uitermate geschikt?

  • Voor als je net begint met koolhydraatarm eten en eigenlijk geen idee hebt waar je allemaal aan moet denken. Dan is deze cursus echt een aanrader!
  • Voor als afvallen je nog niet goed is gelukt en je het koolhydraatarme dieet wilt proberen. Give it a try!
  • Voor als je al een tijdje koolhydraatarm eet, maar merkt dat je vastloopt en goede tips en houvast zoekt. Deze cursus biedt jou dit allemaal!
  • Voor als je al een tijd koolhydraatarm eet, en het op zich best goed gaat, maar je wilt graag nog meer tips en zeker weten dat je niets over het hoofd ziet. Dan is deze cursus echt wat voor jou!
  • N.B. bij alle recepten in deze cursus geef ik tips hoe je het gerecht lactosevrij, glutenvrij en/of vegan kunt maken!

 

In deze cursus 'Simpel 5 Kilo Koolhydraatarm Afvallen' leer je:

Mijn 4 handige vuistregels waarmee ik simpel 5 kilo koolhydraatarm ben afgevallen
Welke stappen je neemt om te beginnen met koolhydraatarm afvallen
Hoe je thuis alles goed regelt, zoals handige tips voor koolhydraatarm koken en het inrichten van je keuken voor een koolhydraatarm dieet
Hoe je goed de etiketten van producten leest, zodat je niet per ongeluk producten koopt die rijk zijn aan slechte koolhydraten
 Welke goede alternatieven er zijn voor koolhydraatrijke producten aan de hand van slimme foodwissels
Wat een koolhydraatarm dieet inhoudt en welke voordelen en nadelen je kunt verwachten
Wat er in jouw lichaam gebeurt als je teveel slechte koolhydraten eet
Wat er in jouw lichaam gebeurt als je goede koolhydraten eet en in balans goede koolhydraten eet
Wat het verschil is tussen snelle (slechte) koolhydraten en goede (langzame) koolhydraten
Dingen die je juist wél en juist niet moet doen bij een koolhydraatarm dieet
5 handige tips & trics voor als koolhydraatarm afvallen even niet lukt
Hoe je ook na de cursus een koolhydraatarme lifestyle kunt volhouden
Hoe je alles kunt bijhouden in een handige Eetdagboek en in een Zelfzorg & persoonlijke groei dagboek
Hoeveel je per dag moet bewegen tijdens een koolhydraatarm dieet (en dat valt best mee!)

En nog veel meer!

 

Deze cursus bestaat in totaal uit:

10 duidelijke, leerzame en praktische videolessen (in totaal 12 video's en in maar 2 uurtjes leg ik je alles uit!)

7 BONUSSEN, te weten:

  • BONUS 1: koolhydraatarm-8-weken-programmma-receptenboek met 8 uitgeschreven weekmenu's, boodschappenlijstjes en ruim 95 simpele koolhydraatarme recepten
  • BONUS 2: werkboek met de sheets van de video's en leuke oefeningen
  • BONUS 3: Zelfzorg & Persoonlijke groei Dagboek van 80 pagina's dik!
  • BONUS 4: Eetdagboek voor 28 dagen
  • BONUS 5: 30 handige koolhydraatarme foodwissels
  • BONUS 6: lijst met wat er standaard in mijn keukenkastje zit aan koolhydraatarme producten en wat ik jou ook aanraad
  • BONUS 7: de uitgebreide Slimme Koolhydraatarme Boodschappengids met vele tientallen koolhydraatarme producten!

 

DEZE AFSLANKCURSUS IS OOK IDEAAL VOOR ALS JE NIET TEGEN GLUTEN OF LACTOSE KUNT OF ALS JE GRAAG VEGAN WILT ETEN. VRIJWEL ALLE RECEPTEN ZIJN NAMELIJK GLUTENVRIJ, LACTOSEVRIJ EN/OF VEGAN TE MAKEN MET DE VELE TIPS DIE IK GEEF!

 

Meer over mij:

Mijn naam is Muriel en ik ben met plezier jouw trainer tijdens deze cursus 'Simpel 5 Kilo Koolhydraatarm Afvallen'. Misschien ken je mij van mijn blog Veertigplus mus?

Tot 2021 was ik een enorme snoepkous (drop, chocola, taartjes, koekjes en hééééél veel meer ongezonde 'troep') en ik merkte dat ik steeds meer in gewicht toenam. Ik begon ook steeds meer rare pijntjes en lichamelijke en geestelijke ongemakken te krijgen en in 2021 was mijn ommekeer: vanaf toen ben ik begonnen met mijn koolhydraatarme lifestyle en dit is tot op de dag van vandaag mijn lifestyle!

Sinds 2021 heb ik mij enorm verdiept in koolhydraatarm eten (vele boeken en blogartikelen gelezen en vele recepten uitgeprobeerd en mij eigen gemaakt). En al gauw: meer dan 5 kilo BLIJVEND afgevallen! Met vallen en opstaan, maar ook met ontdekken, leren en nieuwsgierig zijn, ben ik inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van koolhydraatarm eten. Al mijn jarenlange ervaringen en opgedane kennis heb ik gebundeld in deze praktische en complete cursus.

Hoe fijn is het als je binnen handbereik kunt beschikken over heel veel praktische tips hoe jij ook simpel 5 kilo koolhydraatarm kunt afvallen? Zodat je goed en zorgeloos kunt leven met jouw koolhydraatarme levensstijl? Dat zorgeloze koolhydraatarme leven, dat gun ik jou ook. En ik weet dat dat met de juiste aanpak én met deze cursus heel goed mogelijk is. Ik ga het je in deze cursus in ieder geval allemaal leren. En kun je niet tegen lactose of gluten? Of wil je vegan eten? Geen probleem, want ik geef je bij alle recepten vele tips hoe je het recept lactosevrij, glutenvrij en/of vegan kunt maken! 

 

Ik heb er zin in. Jij ook? Let's go!

Stop met jezelf te kwellen met diëten die niet werken en te piekeren over hoe je je koolhydraatarme leven goed inricht! Start vandaag nog met deze zeer complete cursus Simpel 5 Kilo Koolhydraatarm Afvallen die ik met veel plezier voor je heb ontwikkeld vanuit mijn eigen ervaring. Je kunt starten wanneer je wilt. Veel succes én plezier met de cursus en hartelijke groeten, Muriel.

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 55 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.