Soofos

Basis woordenschat voor zakelijk Engels (Cursus in het Engels)

Algemene informatie over de cursus

Basis woordenschat voor zakelijk Engels: Ontdek de belangrijkste Engelse woorden die je moet kennen als je werkt in een professionele, engelstalige omgeving. Let op: De cursus is in het Engels!

Inhoud van de cursus

Basis woordenschat voor zakelijk Engels

Zakelijk Engels omvat de kernwoorden en -uitdrukkingen die je nodig hebt om in professionele settings te functioneren. In deze cursus concentreren we ons op basiswoorden zoals 'organisatie', 'product', en 'strategie', die essentieel zijn om de structuur van bedrijven en hun functies te begrijpen.

Wil jij je professioneel kunnen uitdrukken in het Engels?

Beeld je in dat je een gesprek voert waarin je met vertrouwen de basisbegrippen van het bedrijfsleven kunt gebruiken. Door deze woordenschat te beheersen, kun je je ideeën en gedachten effectiever uiten en een solide basis leggen voor verdere professionele ontwikkeling.

Basisbegrippen voor professioneel Engels

Veel professionals missen de essentiële woordenschat die nodig is om zich comfortabel te voelen in zakelijke gesprekken. Deze cursus helpt je die basis te verstevigen, zodat je niet meer hoeft te worstelen met de basisbegrippen die in elke zakelijke discussie terugkomen.

Zelfvertrouwen opbouwen in de Engelse taal

Deze cursus is ideaal voor jou als je al basiskennis van het Engels hebt en je specifiek wilt richten op de zakelijke termen die nodig zijn in de werkomgeving. Of je nu net begint in de zakenwereld of je fundament wilt versterken, deze cursus zal je helpen je zelfvertrouwen en je professionele taalvaardigheden te vergroten.

Engels gesproken cursus

Deze cursus wordt volledig in het Engels aangeboden, waardoor je jezelf volledig onderdompelt in de taal. Dit bevordert niet alleen een snellere en diepere leerervaring, maar bereidt je ook voor op echte zakelijke interacties in internationale settings. Leer niet alleen nieuwe woorden, maar gebruik ze direct in je communicatie, waardoor je zelfverzekerd en vloeiend wordt in zakelijk Engels.

Wat kun je van deze taalcursus verwachten?

In deze cursus richten we ons op essentiële zakelijke termen zoals 'product', 'strategie', en 'marketing'. Elke les richt zich op een specifiek aspect van de zakelijke wereld en biedt je de woordenschat die je nodig hebt om over elk onderwerp te spreken. Na elke les kun je je kennis toetsen met een quiz en interactieve puzzels.

Begin van daag en spreek met meer zelfvertrouwen over zakelijke onderwerpen in het Engels!

Volg deze cursus en merk meteen dat je met meer zelfvertrouwen over zakelijke onderwerpen kunt spreken. Zie je het al voor je hoe je moeiteloos basis zakelijke termen gebruikt in je volgende vergadering of e-mail? Schrijf je dan nu in voor deze cursus!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 12 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.