Soofos

Zakelijk schrijven voor dyslectici en andere beelddenkers

Algemene informatie over de cursus

De online training Zakelijk Schrijven van De Schrijvernij biedt praktische hulp voor iedereen die worstelt met het schrijven van gestructureerde teksten. Leer met een eenvoudig stappenplan en handige

Inhoud van de cursus

Zakelijk schrijven voor dyslectici en andere beelddenkers

Vind jij het lastig om duidelijke en gestructureerde zakelijke teksten te schrijven? Heb je dyslexie, ben je hoogbegaafd of heb je ADHD? Dan is de online cursus Zakelijk schrijven precies wat je nodig hebt. Deze cursus is speciaal ontworpen om jou te helpen met schrijven, zelfs als woorden vaak een worsteling zijn.

Vind je het moeilijk om je gedachten op papier te krijgen?

Schrijven kan een uitdaging zijn, vooral voor mensen die beelddenkers zijn of conceptueel denken. Misschien vind je het moeilijk om je gedachten op papier te krijgen of raak je overweldigd door de hoeveelheid informatie die je wilt delen. Deze cursus biedt een oplossing voor deze problemen door je te leren hoe je je gedachten kunt ordenen en structureren op een manier die bij jou past.

Duidelijke communicatie maakt de beste indruk

Goed kunnen schrijven is essentieel in de zakelijke wereld. Het helpt je om je ideeën helder en overtuigend over te brengen. Of je nu e-mails schrijft, rapporten opstelt of presentaties voorbereidt, duidelijke communicatie maakt altijd een betere indruk. Door deze cursus te volgen, verbeter je niet alleen je schrijfvaardigheden, maar vergroot je ook je zelfvertrouwen in zakelijke situaties.

Eenvoudig meer structuur en duidelijkheid aanbrengen in je teksten

De cursus Zakelijk Schrijven helpt je om structuur en duidelijkheid in je teksten te brengen. Met een eenvoudig te volgen stappenplan en handige bijlagen, kun je elke keer weer een goede tekst opzetten. Je leert hoe je je hoofdgedachte bepaalt, hoe je subonderwerpen kiest en hoe je je tekst effectief corrigeert. Hierdoor wordt het schrijven een stuk minder stressvol en veel efficiënter.

Een cursus voor iedereen die duidelijker, effectiever en zelfverzekerder wil schrijven

Deze cursus is perfect voor mensen met dyslexie, hoogbegaafdheid, ADHD of voor iedereen die beelddenker is, maar ook voor wie geen specifieke leeruitdagingen heeft. Of je nu moeite hebt met gestructureerde teksten opzetten, de juiste technieken nog niet hebt geleerd, of je gedachten helder en bondig op papier wilt zetten, deze cursus biedt praktische tips en een gestructureerde aanpak. Of je nu een professional bent, een student, of gewoon iemand die zichzelf wil ontwikkelen, deze cursus helpt iedereen om duidelijker, effectiever en zelfverzekerder te schrijven, ongeacht je achtergrond of schrijfervaring.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de cursus werk je met pen en papier, post-its of losse blaadjes. Als dit lastig voor je is, kun je een tweede beeldscherm gebruiken of het beeld splitsen om de cursus te volgen. Dit maakt de cursus flexibel en aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeuren. Je hebt de vrijheid om de lessen zo vaak af te spelen als je nodig hebt en in je eigen tempo te werken. Alle bijlagen zijn te downloaden en dus onbeperkt te gebruiken, zodat je altijd toegang hebt tot de hulpmiddelen die je helpen bij het schrijven.

Schrijf je in!

Ben je klaar om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk het schrijven van zakelijke teksten onder de knie krijgen? Schrijf je dan nu in voor de online cursus Zakelijk Schrijven van De Schrijvernij en ontdek hoe je met gemak duidelijke en gestructureerde teksten kunt schrijven.

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 45 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.