Soofos

Stress management: Tools voor het verminderen van stress en burn-out klachten

Algemene informatie over de cursus

Deze cursus biedt effectieve technieken om stress en burn-out te beheersen, inclusief ademhalingsoefeningen en koudetraining. Verbeter je mentale en fysieke gezondheid.

Inhoud van de cursus

Stress management: Tools voor het verminderen van stress en burn-out klachten

Wil jij leren hoe je stress en burn-out kunt verminderen en voorkomen? Deze cursus is precies wat je nodig hebt.Begin meteen met praktische oefeningen die je helpen ademruimte te vinden. Vanaf de start dompelen we je onder in ademhalingstechnieken, een essentiële vaardigheid voor de rest van je reis.

Het belang van stress management

Het vermogen om effectief met stress om te gaan, speelt een sleutelrol in hoe je je voelt, zowel mentaal als fysiek. Goed stressmanagement is niet alleen belangrijk voor je geestelijke gezondheid; het versterkt ook je lichamelijke welzijn, verbetert de kwaliteit van je relaties en je prestaties, of je nu werkt, studeert, of andere verantwoordelijkheden hebt.

Een mix van mentale en fysieke technieken

Deze cursus is jouw antwoord op het gevoel van overweldiging door stress. We bieden een mix van mentale en fysieke technieken, zoals ademhalingsoefeningen en koudetraining, om je stressniveaus te verlagen en je leven vreugdevoller en gezonder te maken.

Een cursus voor iedereen die worstelt met stress of een burn-out

De cursus is perfect voor iedereen die worstelt met constante onrust, slaapproblemen, piekeren, of een gebrek aan motivatie. Of je nu altijd onderweg bent, drukke schema's hebt, of gewoon op zoek bent naar rust in een druk leven, deze cursus sluit aan bij jouw behoeften.

Wat kun je verwachten?

Je werkt door een duidelijk en gestructureerd programma van zes weken. Van technieken om mentale ruimte te creëren, je stressniveaus te meten en te beheersen, tot het verbeteren van je ademhaling en het uitproberen van koudetraining, alles gericht op het opbouwen van een routine die energie geeft en stress vermindert.

Wat heb je nodig?

Een belangrijk aspect van deze cursus is dat we je niet alleen theorieën leren, maar je vooral ook aanmoedigen om deze in je dagelijks leven toe te passen. Het gaat om ervaren, veranderen en verbeteren. We nodigen je uit met een open houding deel te nemen en klaar te zijn voor nieuwe ervaringen.

Ben je klaar om actie te ondernemen tegen stress en een nieuwe, positieve wending aan je leven te geven? Schrijf je dan in voor deze cursus en start je reis naar een minder stressvol bestaan. Dit is hét moment om voor jezelf te kiezen en te werken aan een gelukkiger en gezonder leven. Wacht niet, begin nu!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 31 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.