Soofos

Fotografie cursus ? Van beginner naar pro

Algemene informatie over de cursus

In vier modules leer je alles over de basis van fotografie en gaan we samen de diepte in. Je krijgt toegang tot exclusieve videocontent, illustrerende animaties met extra uitleg en individuele opdrach

Inhoud van de cursus

Fotografie cursus -  Van beginner naar pro

Fotografie is veel meer dan alleen het vastleggen van momenten; het is een kunstvorm die ons in staat stelt de wereld om ons heen op unieke wijze te zien en te interpreteren. Deze online cursus van 1 uur en 19 minuten dompelt je onder in de wereld van fotografie, beginnend met de basisprincipes en geleidelijk de diepte in gaand.

De kracht van fotografie

Fotografie biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten, herinneringen vast te leggen en verhalen te vertellen zonder woorden. Of je nu streeft naar professionele fotografie of je vaardigheden als hobbyist wilt verbeteren, de veelzijdigheid van fotografie opent een wereld aan creatieve uitdagingen en kansen.

Voor elke aspirant fotograaf

Deze cursus is ontworpen voor iedereen die gepassioneerd is over fotografie, ongeacht ervaringsniveau. Of je nu een beginner bent die de basis wil begrijpen of iemand met enige ervaring die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze cursus biedt waardevolle inzichten en technieken om je fotografische reis te verrijken.

Fotograferen is niet moeilijk!

Hoewel fotografie voor velen ingewikkeld lijkt, bewijst deze cursus het tegendeel. Met stapsgewijze instructies en praktische opdrachten maken we het leerproces toegankelijk en leuk. Je zult ontdekken dat met de juiste instructies en oefening, jij ook indrukwekkende foto's kan maken.

Krijg les van fotograaf Roy Ensink

Roy Ensink, fotograaf, deelt zijn jarenlange ervaring en passie voor fotografie met jou. Je leert niet alleen over technieken zoals witbalans, diafragma, en sluitertijd, maar ook over de kunstzinnige aspecten, zoals perspectief en 'schrijven met licht'. Deze mix van technische kennis en creatieve expressie biedt een rijke leerervaring.

Wat ga je leren?

De cursus is opgebouwd uit vier modules die je meenemen van de basis van fotografie tot geavanceerdere concepten. Je krijgt toegang tot exclusieve videocontent, illustrerende animaties, en praktische opdrachten die je onmiddellijk kunt toepassen. Dit alles vormt een compleet pakket waarmee je jouw fotografie naar een hoger niveau tilt.

Jouw moment om te schitteren

Dus, ben je klaar om de wereld door een andere lens te bekijken en te fotograferen als een echte professional? Wil je jouw creatieve visie tot leven brengen en onvergetelijke momenten vastleggen? Schrijf je dan nu in voor deze online fotografiecursus en begin aan een avontuur dat je kijk op fotografie voor altijd zal veranderen!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 16 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.