Soofos

Online Procreate Cursus: Leer digitaal tekenen

Algemene informatie over de cursus

Procreate is een app voor de iPad en is geliefd onder digitale kunstenaars. Met een goede reden: Het programma is gebruikersvriendelijk en echt gericht op het maken van digitale kunst. Ontdek het in d

Inhoud van de cursus

Ontdek de wereld van digitale kunst met Procreate

Welkom bij de online Procreate cursusL Leer digitaal tekenen, gemaakt door Karim Awad, een fervent kunstenaar met een passie voor diverse artistieke media. Deze cursus Procreate van dik 2 uur is jouw sleutel tot het meesteren van digitale kunst met een van de meest innovatieve apps voor iPad, geliefd bij creatievelingen wereldwijd.

Procreate: jouw digitale canvas

Procreate is niet zomaar een app; het is een revolutie in de digitale kunstwereld. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en rijke set aan mogelijkheden biedt Procreate ongekende vrijheid voor jouw creatieve uitspattingen. Van schets tot kunstwerk, deze app biedt alles wat je nodig hebt om je visie tot leven te brengen. Het grote voordeel: Je betaalt eenmalig voor de app. Er zijn geen abonnementskosten. En in deze cursus Procreate ga ik jou leren hoe je op een goede en professionele manier kunt werken met dit programma.

Wat kun je verwachten van deze Nederlandse Procreate cursus?

Tijdens deze uitgebreide cursus Procreate neemt Karim je mee in de wereld van digitaal tekenen met Procreate. Je begint bij de basis: het opzetten van je canvas en het verkennen van de essentiële gereedschappen. Vervolgens duik je in de complexere functies van Procreate zoals lagen, maskers en groepen, en leer je hoe je deze kunt gebruiken om verfijning en diepte aan je werk toe te voegen. Ten slotte ontdek je de geavanceerde technieken, waaronder animatie, waarmee je jouw kunstwerken echt tot leven kunt wekken. Alles over het digitaal tekenen met Procreate komt aan bod in deze praktische online cursus.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al ervaring hebt met andere media, deze cursus Procreate is voor iedereen die zijn creatieve horizon wil verbreden. Procreate biedt een platform waarop je, vrij van de beperkingen van traditionele media, je verbeelding de vrije loop kunt laten. Karim's expertise en passie voor kunst maken deze cursus tot een unieke leerervaring.

Heb je Procreate nog niet? Download de app dan via deze pagina.

Doe mee en ontgrendel je creativiteit

Ben je klaar om de grenzen van je creativiteit te verleggen en de kunstenaar in jezelf te ontdekken of verder te ontwikkelen? Schrijf je nu in en duik in de wereld van Procreate!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 17 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.