Soofos

Cursus Kattengedrag: Ontdek wat je kat echt denkt

Algemene informatie over de cursus

Ontrafel de geheimen van kattengedrag en krijg een betere band met je kat! Leer hoe jouw kat haar wereld ervaart en krijg tips om katvriendelijk aan de slag te gaan.

Inhoud van de cursus

Online cursus over Kattengedrag: Ontdek wat je kat écht denkt!

Heb je je ooit afgevraagd wat er omgaat in het hoofd van je kat? Wil je de geheimen van kattengedrag ontrafelen en een diepere band met je huisdier opbouwen? Dan is deze online cursus perfect voor jou!

Veel kattenliefhebbers begrijpen hun kat niet

Veel kattenliefhebbers worstelen met het begrijpen van hun viervoetige vrienden. Deze cursus pakt dit probleem aan door je te leren hoe katten denken, wat soms heel anders is dan wij mensen doen. Je leert misverstanden te voorkomen en problemen effectief op te lossen. Je ontdekt niet alleen wat goede kattenspullen zijn, maar ook hoe je ongewenst gedrag zoals onzindelijkheid kunt voorkomen.

Krijg les van een kattengedragsdeskundige

Ik, Lien Six, een gediplomeerd kattengedragsdeskundige, bied je tijdens deze cursus praktische tips en inzichten. Je leert over diverse aspecten van kattengedrag, zoals spelen, jagen, eten en drinken, maar ook over hun voorkeuren voor schuilplaatsen en kattenbakken. Dit zal je helpen je huis katvriendelijker in te richten.

Wat ga je leren?

We beginnen met een reis door de tijd, van de prehistorische kat tot aan de hedendaagse huiskat. Je leert hoe katten zich hebben ontwikkeld en hoe dit hun gedrag vandaag de dag beïnvloedt. Vervolgens gaan we het hebben over sociale en asociale katten. Je leert subtiele signalen van je kat herkennen en interpreteren, wat bijdraagt aan een harmonieuzere samenleving. Ook krijg je handige tips over de ideale kattenmand, en kattenbak. Tijdens de cursus krijg je praktische tips om direct toe te passen, waardoor je de theorie in de praktijk kunt brengen en je relatie met je kat kunt verbeteren.

Wil jij..

Begrijpen hoe katten denken en leren hoe dit verschilt van mensen?

Kattengedrag op de juiste manier kunnen interpreteren?

Een katvriendelijke thuisomgeving creëren?

Leren wat goede kattenspullen zijn en wat niet?

Dan zit je hier goed!

Een cursus voor elke kattenliefhebber

Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in katten. Of je nu een nieuwe kattenbezitter bent of al jaren ervaring hebt. De inhoud is toegankelijk en verrijkend voor alle niveaus. Ben jij meer een hondenmens? Geen zorgen, deze cursus is zo boeiend dat zelfs de meest toegewijde hondenliefhebbers zich misschien betrappen op het spinnen van plezier. Je zult ontdekken dat katten net zo fascinerend zijn, en wie weet, misschien word je wel een 'bipetual' - iemand die zowel katten als honden kan waarderen!

Leer de taal van je kat spreken

Ben je klaar om de band met je kat te versterken? Schrijf je nu in voor deze cursus en begin aan een verrijkende reis naar beter begrip en zorg voor je geliefde huisdier. Schrijf je nu in en begin vandaag nog met het versterken van de relatie met je kat!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 24 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.