Soofos

Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

Algemene informatie over de cursus

Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van sp

Inhoud van de cursus

Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

Na het volgen van deze training heb je veel meer inzicht in je ontwikkelingsproces als mens in de nieuwe wereld. Je gaat niet alleen verbanden zien maar je krijgt ook meer houvast, ik neem je namelijk vooral mee in een andere staat van zijn. Een staat van zijn waardoor je kunt helen op dieper niveau, en je nieuwe bewustzijnslagen kunt openen. Dit brengt je steeds meer licht en vrijheid in je leven, volledige aanwezigheid waardoor je keuzes gaat maken die je meer brengen dan je ooit had durven dromen. Je maakt je vrij van beperkingen en paradigma’s vanuit de oude wereld zodat je energie vrij kan stromen en je het licht kunt belichamen, precies zoals het bedoeld is.

Leer keuzes maken die passen bij jouw essentie

Door middel van alle verbindingen, healing en activatie in de training leef je na afloop een andere, verfijndere frequentie wat voor meer vrijheid, blijheid en synchroniciteit gaat zorgen in je leven. Je maakt gemakkelijker keuzes die passen bij jouw essentie, je wordt gezonder, hebt meer grip op je situatie, of dit nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel betreft. Kortom, je hebt een completer beeld van jouw ontwakingsproces en hoe jij dit kan (be)leven. Ik laat het je vooral ervaren, je hoeft er niets voor te ‘doen’ eerder iets te ‘laten’, zodat transformatie tot een vrijer en gelukkiger leven ontstaat door er echt te ‘zijn’.

Herken jouw speciale gaven

Je gaat je speciale gaven (h)erkennen en inzetten, wellicht ondernemen in de nieuwe wereld op jouw moment. Een wereld die gebaseerd is op gelijkwaardigheid, op vrijheid en gericht is op samen creëren. Je plek innemen krijgt een heel andere, verdiepende betekenis in deze training. De nieuwe wereld gaat steeds verder voor je open, en die wereld dat ben jij!

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor iedereen die voelt dat er iets krachtigs in zichzelf ontwaakt. Voor iedereen die voelt dat er keuzes gemaakt moeten gaan worden die misschien eng zijn, maar waarvan je diep van binnen voelt dat je ze moet maken. Voor iedereen die verantwoordelijkheid neemt. Voor mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan, of spirituele groei hebben doorgemaakt. Mensen met kennis en kunde genoeg, maar die ergens voelen dat er een volgende stap op ze wacht. En voor mensen die zich in een spagaat voelen tussen de oude en de nieuwe wereld.

In 7 stappen naar een vrijer en lichter leven in de nieuwe wereld!

Wat houdt de nieuwe wereld eigenlijk in? Hoe ziet deze tijd er uit vanuit de energie gezien? Welke beweging maken we in het collectief? Wat is ontwaken? En hoe kun jij je vrij maken in deze huidige chaotische tijd, jezelf verlichten en bijdragen aan het collectief?

Module 1: Ik ben. We gaan het hebben over het Christus bewustzijn, het belang van heelheid en wat het is. We sluiten deze sessie af met een korte healing en het opschonen van het celgeheugen.

Module 2: Het verhaal. We kijken naar de werkelijkheid en de conceptuele werkelijkheid. We onderzoeken het verschil tussen bewust worden en ontwaken. We gaan stilstaan bij spirituele leermeesters en ook deze module sluiten we af met een korte healing / opschoning van het celgeheugen.

Module 3: Het is. Ik neem je mee naar de wereld van vormen en vormeloosheid, maar ook de wereld van taal en tijd en we kijken naar de balans tussen involutie en evolutie. Deze module gaat eigenlijk vooral over het thema onvoorwaardelijke liefde en deze sluiten we af op dat thema in een verbindende activatie.

Module 4: Universeel wezen. We duiken echt de energie in, we werken fysiek energetisch. We gaan naar het hart-, buik- en breinnetwerk en de pijnappelklier en de thymus.

Module 5: De nieuwe wereld. Allerlei fasen van ontwikkeling (individueel en collectief) komen voorbij. Welke modellen leiden tot die nieuwe wereld? En welke keuzes heb je daar in te maken?

Module 6: Zelfrealisatie. Integratie met de modules hiervoor. We gaan kijken naar de sleutels. Wat is zelfrealisatie en hoe kun je die sleutels gebruiken en inzetten? We gaan werken met het diepste zelf.

Module 7: Energetisch leiderschap. Dit is een lange activatie van alles wat in de training voorbij is gekomen. We gaan vanuit de ziel, via het nieuwe voelen en de levende taal naar het lichaam. Daarmee activeren we het ‘Ik ben’ bewustzijn.

Inclusief handleidingen

Bij deze training zit een handleiding voor de eerste 3 modules (lessen), te vinden bij module (les) 1.

Na de training kun je bij module (les) 7 een bonus downloaden (PDF) voor als je verder in de energie wilt werken. Het proces van bevrijding met lichtcodes ligt voor je klaar.

Meer info of vragen? Kijk dan op http://www.anneloesvanhamburg.nl

De nieuwe wereld gaat steeds verder voor je open, en die wereld dat ben jij! Schrijf je nu in voor deze cursus en ontdek het zelf.

Duur van de cursus

5 uur

Kosten van de cursus

EUR 80 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.