Soofos

AI in Photoshop Bèta

Algemene informatie over de cursus

Leer werken met de nieuwe AI functionaliteiten binnen Photoshop Bèta en maak de mooiste fotobewerkingen in een handomdraai.

Inhoud van de cursus

Supersnel aan de slag met Kunstmatige Intelligentie (AI) in Photoshop Bèta

Als je heel snel aan de slag wilt met AI in Adobe Photoshop Bèta dan is deze Quickstart de snelste en beste manier. De meest gebruikte en belangrijkste gereedschappen en technieken worden uitgelegd zodat je binnen een half uur aan de slag kunt met je eigen afbeeldingen.

Adobe Photoshop Bèta

De cursus is gemaakt met de Bèta versie van Photoshop 2023. Deze versie kan je downloaden als je een Adobe Photoshop lidmaatschap hebt. In de cursus wordt uitgelegd waar je deze versie vindt.

Welke coole AI functies ga je leren?

De nieuwe Remove Tool
Objecten verwijderen met Generative Fill
Achtergronden wijzingen met Generative Fill
Canvas vergroten met Generative Fill
Objecten laten genereren met Generative Fill

In minder dan een half uur alle AI functies van Photoshop onder de knie

De duur van deze videocursus is 27 minuten. Onze video's zijn met zorg gemonteerd. Hierin leggen we in een zo kort mogelijke tijd exact uit wat je moet weten. Binnen een half uur ben je in staat om te werken met de nieuwe AI functionaliteiten binnen Photoshop Bèta.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor het volgen van deze cursus is het handig wel enige (basis)kennis te hebben van het programma Adobe Photoshop. Wil je meer weten over Photoshop en alle uitgebreide mogelijkheden van dit programma? Volg dan onze uitgebreide cursus Snel op weg met Adobe Photoshop of Spetterende Retouche en trucs in Photoshop.

Als je heel snel de nieuwe functies wilt leren kennen van AI in Adobe Photoshop Bèta dan is deze Quickstart de snelste en beste manier!

Duur van de cursus

0 uur

Kosten van de cursus

EUR 8 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.