Soofos

Adobe Audition voor podcasts en vlogs

Algemene informatie over de cursus

Leer de belangrijkste gereedschappen en functies van Adobe Audition kennen, zodat je je eigen podcasts en vlogs kunt maken en publiceren.

Inhoud van de cursus

Goede audio is cruciaal

Goede audio is van cruciaal belang om de luisteraar te boeien en te interesseren. Of het nu gaat om podcasts, videoboodschappen of andere media: het succes ervan wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van het geluid.

Professioneel audio bewerken met Adobe Audition

Adobe Audition is een professioneel audiobewerkingsprogramma. Leer hoe je eenvoudig audio bewerkt, verbetert en exporteert voor diverse soorten producties. Zo stelt Audition je in staat om snel en vakkundig podcasts te maken. De goede integratie met Adobe Premiere maakt het voor videomakers ook nog eens heel makkelijk om het geluid nog beter te maken.

Mix, bewerk en creëer audio

In deze cursus leer je de belangrijkste gereedschappen en functies van Adobe Audition kennen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om een goede podcast te maken en deze te publiceren op platformen zoals Apple en Spotify.

Wat ga je leren?

Hoe werkt digitale audio
Tips hoe een podcast studio in te richten
Verschil types Microfoons
Audition interface leren kennen
Verschil tussen MultiTrack en WaveForm Editor
Werking tussen Audition en Premiere d.m.v. Dynamic Link
Werken met effecten
Werken met Favorieten
Audio exporteren voor platformen zoals Spotify of Apple Podcast

Voor wie is deze cursus?

Ben jij een aanstaande podcaster of vlogger? Wil je voice-overs maken om te gebruiken als stemacteur of toe te passen bij een audioproductie? Of wil je gewoon meer weten hoe je met audio werkt in Adobe Audition? Dan is deze cursus absoluut een aanrader.

Dus, wil jij een goede podcast maken en weten hoe je deze publiceert op een platform? Schrijf je dan in voor deze cursus!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 37 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.