Soofos

Interactieve CV maken met InDesign

Algemene informatie over de cursus

Met InDesign maak je fantastische geanimeerde publicaties die je met één druk op de knop publiceert via het gratis Publish Online systeem van Adobe.

Inhoud van de cursus

Geanimeerde interactieve documenten maken met InDesign

Adobe InDesign is hèt professionele pagina opmaakpakket voor grafisch ontwerpers en DTP-ers en het is verreweg het meest geavanceerde programma om boeken en glossy magazines mee te maken. Maar wist je ook dat je fantastisch geanimeerde publicaties kan maken met dit programma? En bovendien: je kan vanuit InDesign je documenten met één druk op de knop publiceren via het gratis Publish Online systeem van Adobe.

Publish Online

Met Publish Online van Adobe kan je al je documenten eenvoudig gratis publiceren op de Adobe Servers. Alle animaties die je in InDesign kan toepassen, werken in deze online omgeving. Vanuit Publish Online kan je je interactieve documenten gemakkelijk verspreiden via Social Media of mail, of vraag de embed code op en plaats je publicatie in een iFrame op je eigen website.

Doel van de cursus

In deze cursus leer je onder meer hoe je een document moet opzetten voor een interactieve CV, hoe je knoppen en animaties aanmaakt en vervolgens publiceert bij Adobe Publish Online.

Wat ga je leren?

Wat is Adobe Publish Online en hoe werkt het?
Voorbereidingen treffen voor het maken van een interactieve publicatie
Animaties maken met presets en timing
Knoppen en animaties maken met Tonen/Verbergen
CV publiceren bij Publish Online
Publicatie delen via Social Media, Mail en embed-code

Doelgroep van deze cursus

De cursus is bestemd voor een iedereen die al wat basiskennis van en -vaardigheden in Adobe InDesign heeft en die zich verder wil bekwamen in het maken van interactieve publicaties.

Nederlandstalig en ondertiteld

De cursus bestaat uit video's met downloadbaar oefenmateriaal. Alle video's zijn Nederlands gesproken en ondertiteld. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de Engelse Interface van de software maar benoem in mijn uitleg ook de Nederlandse (vak)termen. Je dient zelf zorg te dragen voor de installatie van de benodigde software op je computer. Voor deze cursus heb je enige basiskennis van en -vaardigheden in InDesign nodig.

Dus, wil jij weten hoe je een interactief CV maakt met Publish Online? Volg dan snel deze cursus!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 29 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.