Soofos

3D Animaties met Vectorworks

Algemene informatie over de cursus

Breng je interieurontwerp tot leven! Leer met Vectorworks hoe je boeiende 3D-animaties maakt om je klanten mee te nemen door jouw ontwerp. Visualiseer je ideeën als nooit tevoren.

Inhoud van de cursus

Doel van de cursus 3D Animaties met Vectorworks

In deze cursus leer je om video-animaties van een 3D interieurontwerp te maken. Ik leer je eerst met snelle technieken hoe je een passende omgeving kunt tekenen. Daarna gaan we direct aan de slag met het creëren van verschillende animaties.

Wat ga je leren in deze online training?

Video bestandsformaten
Beeldresolutie
Mappenstructuur
Omgeving tekenen
Sneller teken met de Push en Pull
Texturen nog sneller toepassen
Renderworksachtergrond instellen
Animitiepad dmv polygoon
De traplopen oplopen
De camera instellen
Versnellen of vertragen
Licht instellen
Renderen in Shaded (OpenGL)
Tekenzones instellen
Animatiepad dmv tekenzones
Animatiepad dvm rotatiepunt
Zonneanimatie dmv Heliodon

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die beter wil worden in het maken van videopresentaties. Denk aan droombanen als interieurontwerpers, -adviseurs en -architecten.

Kortom: iedereen die ruimtes wil kunnen ontwerpen, inrichten en presenteren.

Aan de slag met Vectorworks!

De cursus bestaat uit video's met downloadbaar oefenmateriaal. Alle video's zijn Nederlands gesproken én ondertiteld. Je bent zelf verantwoordelijk voor het downloaden van de software.

Vectorworks 2021 of nieuwer

Wij gebruiken in deze cursus Vectorworks 2022, service pack 1.0. Ik raad je aan om voor deze cursus Vectorworks 2021 of een nieuwere versie te gebruiken. Heb je een oudere versie? Dan kan het zijn dat er functies bij je ontbreken.

Voordat je begint..

Voor het volgen van deze cursus is enige voorkennis vereist. Je hebt ervaring met de basis- en geavanceerde 2D en 3D tools nodig en je moet vlot kunnen navigeren van 2D naar 3D. Je hebt ervaring met het tekenen in ontwerplagen en weet hoe je weet hoe je kenmerken toepast en Renderworkstexturen aanmaakt en bewerkt. Daarnaast heb je ook ervaring met het tekenen van verdiepingen.
Deze technieken worden uitgebreid uitgelegd mijn andere cursussen. Dus, heb je deze kennis nog niet? Volg dan eerst mijn andere cursussen voordat je verder gaat.

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 41 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.