Soofos

Cursus bloemen tekenen voor kinderen

Algemene informatie over de cursus

In deze cursus leer je in kleine makkelijke stappen hoe je zelf leuke bloemen kunt tekenen.
Leuk en leerzaam, voor jong en oud!

Inhoud van de cursus

Wat ga je leren in deze cursus?

Hou jij van tekenen? En dan vooral van vrolijke tekeningen met veel bloemetjes? Dan is deze korte cursus iets voor jou. Ik ga je in deze cursus op een makkelijke manier leren hoe je bloemen kunt tekenen. Aan het einde van de cursus kun jij 3 verschillende bloemen tekenen en 3 verschillende blaadjes voor aan de bloemen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ik heb deze cursus speciaal voor kinderen gemaakt, omdat de interesse voor tekenen meestal al jong begint. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In de cursus doe ik alles eerst voor zodat de kinderen kunnen kijken naar wat ik doe, daarna is er de mogelijkheid om mee te tekenen. Natuurlijk kun je de lessen herhalen om ze zo nog eens goed te bekijken of om weer extra te oefenen.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Het idee voor deze cursus kwam doordat mijn dochter van 6 graag net als mij wilde leren tekenen. Ze vroeg elke keer of ik haar dingen wilde voor doen zodat ze het na kon tekenen. Ik heb haar toen in kleine stapjes geleerd hoe ze een aantal leuke bloemen kon tekenen en ze pikte het snel op, nu zie ik overal de bloemetjes terug komen die ze van me geleerd heeft.

De cursus is ook leuk om samen te doen bijv. met een vriendinnetje, je oma of je moeder. Zo kunnen jullie samen het tekenen oefenen. Leuk voor jong en oud!

Dus lijkt het jou leuk om te leren tekenen, begin dan nu met oefenen door samen met mij bloemen te tekenen.

Als je de cursus helemaal afgerond hebt ontvang je een certificaat.

Ik wens je alvast veel succes en plezier!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 17 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.