Soofos

Gids in het zakelijk tekenen

Algemene informatie over de cursus

Ontdek de kracht van zakelijk tekenen. Zakelijk tekenen helpt je om je boodschap duidelijker over te brengen aan je publiek en de aandacht langer vast te houden. In deze cursus leer je het toepassen:

Inhoud van de cursus

De gids in het zakelijk tekenen gaat over…zakelijk tekenen

Het is ook wel bekend als visueel notuleren, sketchnoting en infodoodling en wordt tegenwoordig in veel bedrijven binnen en buiten Nederland toegepast. En met een goede reden! Zakelijke tekeningen maken complexe zaken een stuk makkelijker te begrijpen. Wanneer jij tekent onthoud jij tot 30% meer informatie dan mensen die niet visueel notuleren.

Leer alles over visueel notuleren

De cursus is niet alleen bedoeld voor zakenmensen, verkopers en managers die levendige presentaties willen geven die door het publiek worden onthouden, maar ook voor docenten die hun boodschap willen verduidelijken. Daarnaast is de cursus ideaal voor studenten die hun (visual) notetaking naar een hoger niveau willen tillen en zo sneller in staat zijn de lesstof tot zich kunnen nemen.

Onthoud meer informatie met zakelijke tekeningen

Dankzij mijn visuele notities kan ik mij informatie veel makkelijker voor de geest halen. Informatie werd niet alleen makkelijker te begrijpen, maar ook veel sneller terug te halen. Ik ondervind nu zelf dagelijks de voordelen van zakelijk tekenen en gun jou dit ook. Vandaar dat ik deze cursus heb gemaakt.

Logisch opgebouwde en toegankelijke cursus

Terwijl online informatie over zakelijk tekenen overvloedig is, biedt deze cursus een diepgaande en gestructureerde benadering zonder de hoge kosten die vaak gepaard gaan met verdiepende trainingen. De cursus is opgebouwd in een logische structuur die jou stap voor stap begeleidt bij het integreren van zakelijk tekenen in je professionele en educatieve activiteiten.

Effectief communiceren via zakelijk tekenen

Kortom, deze cursus biedt een waardevolle gelegenheid om de kunst van visuele communicatie te beheersen, en omvat een reeks vaardigheden die van onschatbare waarde kunnen zijn voor zowel de zakelijke wereld als het onderwijs. Aan het eind van deze cursus ben je in staat om ook wanneer het complexe informatie betreft, effectief te communiceren zodat jouw publiek de informatie goed tot zich neemt. Met zakelijk tekenen is je publiek meer betrokken en beter instaat om informatie te begrijpen en onthouden.

Is jouw interesse gewekt? Schrijf je in voor deze cursus en laten we samen deze boeiende reis beginnen!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 17 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.