Soofos

Video’s maken met je smartphone

Algemene informatie over de cursus

Maak indrukwekkende bedrijfs- en creatieve video's zonder dure camera. Alles zit in je broekzak en deze cursus! Leer met je smartphone professioneel filmen en bewerken.

Inhoud van de cursus

Cursus video's maken met je smartphone

Je hoort - en ziet - het overal: videomarketing is hot. Onze aandacht trekken werkt het best met flitsende video's, en je kunt ook veel beter een verhaal overbrengen. Jij als ondernemer, professional of creatieveling wilt hier ook mee aan de slag - voor jezelf, of voor je klanten. Dan wil je niet meteen investeren in een dure camera. Bovendien gaat het er om wat je met je camera kunt, en of je de technieken goed beheerst.

Maak zelf toffe video's met jouw smartphone

Je leert de technieken, het maakt dus niet uit welke telefoon je gebruikt

Direct praktisch aan de slag

Met de juiste technieken kun je meer dan met dure apparatuur

Dat is goed nieuws, want dat betekent dat je ook met een smartphone geweldige filmpjes in elkaar kunt zetten. Als je maar weet hoe je je camera moet gebruiken! Precies dat ga ik je in deze cursus leren.

Wat kun je in deze cursus verwachten?

We beginnen uiteraard bij de basis: wat betekenen al die verschillende opties in je smartphone camera? In welke kwaliteit moet je filmen, en wanneer houd je je telefoon horizontaal of verticaal vast? Dan springen we op een praktische manier in de filmtechnieken. Aangezien je (hoogstwaarschijnlijk) een smartphone op zak hebt, kun je mijn technieken en adviezen meteen uitproberen en toepassen. That's right, in deze cursus is het juist de bedoeling dat je lekker met je telefoon bezig bent!

We behandelen verder ook de belichting, welke extra accessoires je nodig hebt en uiteraard hoe je je video's makkelijk kunt bewerken.

Klinkt goed? Dat dacht ik ook. Meld je aan en ga direct aan de slag!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 31 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.