Soofos

Basiscursus videografie

Algemene informatie over de cursus

Leer professionele videografie in deze basiscursus: ontdek camera-instellingen en technieken voor het vastleggen van prachtige momenten.

Inhoud van de cursus

Complete cursus videografie

Ben je op zoek naar een complete cursus videografie waarin je stap voor stap leert mooie video's te maken? Die heb je bij dezen gevonden! Ik leer je alle knopjes en technieken gebruiken om professioneel ogende videobeelden te maken, voor je bedrijf, of voor de fun.

Leer je camera en alle belangrijke instellingen kennen en gebruiken

Je krijgt advies over het kiezen van de juiste camera en lens. Is je apparatuur compleet? Dan gaan we aan de slag met kwaliteit en belichting. Je leert echt werken met de instellingen, zodat je snel kunt schakelen wanneer je een mooi moment wil vastleggen.

Leer belangrijke filmtechnieken om de mooiste beelden te schieten

Het is geen kwestie van je camera op een object of situatie mikken en hopen op het beste. Ik leer je de praktische filmtechnieken zoals kadrering, werken met beweging en diepte. Ook leer ik je om creatieve overgangen te maken, zonder lastige software.

Leer hoe belangrijk geluid is en ga verder met monteren

Het gaat bij film om het totaalplaatje. Daarom duiken we ook in geluid, en het monteren en bewerken van je video's.

Dus wil jij in minder dan 2 uur de basis van videografie leren zodat je je eigen video's kunt maken? Schrijf je dan nu in voor deze cursus!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 31 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.