Soofos

Basiscursus Fotografie

Algemene informatie over de cursus

Leer prachtige foto's maken zonder dure camera. Ontdek licht, compositie en all functies van je camera's in deze basis fotografie cursus.

Inhoud van de cursus

Wil jij aan de slag met fotografie? Zelf de mooiste foto's maken? Krijg je camera onder controle en maak mooie professioneel uitziende foto's. In meer dan 20 praktische lessen leer jij hoe je betere foto's maakt. Van de belichtingsdriehoek tot de compositie, het komt allemaal aan bod. Camera in de aanslag? Je kunt direct beginnen.

Praktische online cursus fotografie

Je gaat je kennis direct in de praktijk inzetten. In de online cursus fotografie komen veel praktische voorbeelden aan bod zodat je gelijk het verschil ziet tussen een normale en professionele foto. Het leukste? Het maakt niet uit met welke camera je het wilt doen: je krijgt info die voor iedere camera van toepassing is.

Belichtingsdriehoek met Fotografie

Binnen fotografie is het heel belangrijk om met belichting te werken. In deze online cursus leer je dan ook meer over de belichtingsdriehoek voor fotografie. Van het idee tot verschillende instellingen, je leert stap voor stap hoe je met licht kunt spelen. Daarnaast zul je diverse praktijkvoorbeelden zien en krijg je een goed gevoel over de impact van bepaalde keuzes.

Leer over Composities in Fotografie

Een foto maken gaat niet vanzelf. Je moet weten wát je wilt fotograferen en wat je op beeld wilt hebben. In deze cursus leer je meer over kadrering en hoe je op een natuurlijke manier jouw objecten in beeld kunt brengen.

Uiteindelijk krijg je ook nog extra informatie over de bewerking van jouw foto's, zodat je de puntjes op de i kunt zetten.

Wat wil jij prachtig vastleggen? Start vandaag nog en geef je fotografieskills een boost!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 31 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.