Soofos

Digitale notities maken met Microsoft OneNote

Algemene informatie over de cursus

Ben jij als ondernemer altijd on the go? Maak je tijdens meetings talloze aantekeningen en krijg je ?s nachts altijd spontaan de beste ideeën? Dan weet je hoe belangrijk notitieblokken zijn - maar

Inhoud van de cursus

Wat is Microsoft OneNote en waar kan ik het voor gebruiken?

Komt het bekend voor als ik zeg dat veel mensen aantekeningen in Word maken? Of zelfs in Outlook? Of traditioneel, gewoon met pen en papier. Maar in het huidige tijdperk van groter wordende digitalisering is het feitelijk onmogelijk om een geen digitale versie van het alom bekende notitieblok te kunnen gebruiken. En voila! OneNote is jouw digitale notitieblok waarin je alles kunt opschrijven, tekenen, schetsen en zelfs Audio en videofragmenten kunt opnemen en toevoegen!

En wanneer je dan tijdens het maken van aantekeningen in OneNote soms wat extra informatie of links wenst toe te voegen aan je notitie dan kun je de informatie van het internet direct koppelen aan OneNote. Een digitale versie is ook veel makkelijker te delen met anderen en je kunt ook overal en altijd beschikken over je notitie's onafhankelijk van het apparaat: PC, laptop, tablet of smartphone.

Het allerfijnste is dat de notities in veel gevallen direct in de Cloud worden opgeslagen, zodat je deze nooit kwijt kunt raken. De Opslaan-knop is zelfs helemaal komen te vervallen. OneNote slaat de notities helemaal automatisch voor je op.

Wat ga ik leren in deze cursus?

In deze training wordt er stapsgewijs uitgelegd hoe OneNote werkt, hoe de structuur van NotitieBlokken, Secties de zogenaamde tabbladen en Pagina's werkt, en leer je hoe je makkelijk notities maakt en tabellen en bestanden invoegt aan de hand van theorie en demo's. En dat alles in iets meer dan een half uur!

Voor wie is deze cursus OneNote bedoeld?

Herken je je in een van onderstaande? Dan is deze cursus echt iets voor jou!
Ik wil mijn notities overal en altijd bij de hand hebben

Ik wil mijn notities op ieder apparaat kunnen inzien en bewerken

Ik wil mijn notities digitaliseren

Ik wil mijn notities niet meer kwijtraken

Ik wil mijn notities overzichtelijk kunnen bewaren

Ik wil mijn notities kunnen terugvinden

Ik wil mijn notities makkelijk kunnen delen met anderen

Dus, wil je overal en altijd je notities bij de hand hebben en deze makkelijk met anderen kunnen delen? In deze cursus leer ik je de belangrijkste ins en outs van Microsoft OneNote! Waar wacht je nog op? Let's get started!

Duur van de cursus

0 uur

Kosten van de cursus

EUR 8 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.