Soofos

Verhoog je zelfvertrouwen

Algemene informatie over de cursus

Wil jij positiever in het leven staan en afrekenen met onzekerheid of negatief denken over je zelf? Zou je beter willen omgaan met angst, conflicten, perfectionisme of schuldgevoel? Kortom, dingen die

Inhoud van de cursus

De training Zelfvertrouwen biedt sleutels voor een overwinnend leven!

Wil jij krachtiger in het leven staan en meer balans ontwikkelen in je denken, voelen en handelen? Maak dan de keuze om jouw unieke persoonlijkheid verder te ontplooien en ga het leven leven zoals God het voor jou heeft bedoeld. Jij mag vrij zijn van ballast uit het verleden en vol van zelfvertrouwen in het leven staan!

Wat ga je leren in deze training?

Iedereen heeft wel eens  situaties meegemaakt die hij graag anders had gezien. Met name in zijn jeugd.  Soms ervaar je de gevolgen hiervan nog steeds in je volwassen leven. Deze training is erop gericht dat je de struikelblokken die je in je leven ervaart leert aan te pakken en je je steeds meer bewust gaat worden van hoe je in het leven zou willen staan en hoe je daar kunt komen.

De training Zelfvertrouwen bestaat uit 4 modules van in totaal 24 videolessen. Na elke les beantwoord je in het werkboek dat je kunt downloaden steeds de vragen die bij die les horen. Je kunt dit helemaal in je eigen tempo doen! En natuurlijk kun je de hele training meerdere keren volgen als je daar behoefte aan hebt want je hebt onbeperkte toegang tot deze training!

Door de twee tests ''zelfwaardering vanuit je opvoeding'' en ''zelfwaardering vanuit het heden'' die je tijdens module 2 gaat maken,  zul je meer inzicht ontwikkelen in de mogelijke oorzaken van een onbalans in je gevoelens of zelfvertrouwen en wat je hieraan kunt doen. De uitslagen van deze tests worden in dezen module behandeld. Deze tests zijn overigens niet verplicht.

Deze training is erop gericht dat je de struikelblokken die je ervaart in je leven leert aan te pakken en je meer bewust wordt van hoe je in het leven zou willen staan en hoe je daar kunt komen.
Het verleden kun je niet veranderen, de toekomst wel!

Duur van de cursus

7 uur

Kosten van de cursus

EUR 105 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.