Soofos

Leer ALLES van?. OUTLOOK basis!

Algemene informatie over de cursus

Leer hoe je e-mail, agenda's en contactpersonen instelt en beheert in Microsoft Outlook. Outlook heeft de tools die je nodig hebt om voor jezelf of als team in te zetten, opdrachten bij te houden en e

Inhoud van de cursus

Wat ga je doen in deze online cursus Leer ALLES van…. Outlook basis?

De training is zó opgezet dat je stap voor stap door de onderdelen gaat waardoor alle principes van Outlook worden behandeld.

Outlook is niet alleen e-mail, maar een volledig managementsysteem met diverse onderdelen die naadloos kunnen samenwerken:

Het bekendste is natuurlijk e-mail, waarmee mails verstuurd, ontvangen, teruggestuurd en doorgestuurd worden.

Contactpersonen is een onderdeel waarbij veel relevantie informatie van personen en organisaties bijgehouden kan worden. Er kunnen ook groepen van contactpersonen gemaakt worden zodat deze ook eenvoudig in één keer gemaild kunnen worden.

De Agenda is geweldig om te gebruiken. Duidelijk overzicht van de soorten werkzaamheden, herinneringen, terugkeerpatroon instellen, categorieën gebruiken en nog veel meer!

Taken zijn perfect om werkzaamheden te plannen die niet op een specifiek tijdstip in de agenda gepland dienen te worden. Uiteraard kunnen ze wél op bepaalde dagen gepland worden en zijn er herinneringen aan toe te voegen. Een krachtige en flexibele ToDo-lijst dus.

Notities zijn erg handig om informatie op te slaan om op willekeurige momenten te raadplegen.

Maak optimaal gebruik van Outlook

In deze training leer je de basis van alle Outlook onderdelen op de meest effectieve manier in te zetten zodat je beter inzicht hebt in je e-mailstromen, je meer overzicht houdt op je dagelijkse werkzaamheden en deze beter kan plannen. Kortom, leer deze managementsoftware in te zetten zodat je er het meeste rendement uit haalt!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 12 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.