Soofos

Mini-cursus effectief adverteren op Facebook

Algemene informatie over de cursus

Een stap voor stap video uitleg over hoe jij op een goede manier begint met adverteren op Facebook. Ik zorg ervoor dat je exact ziet welke advertenties voor verkopen of leads zorgen (en je niet alleen

Inhoud van de cursus

Weet jij niet exact wat een campagne oplevert?

Kan je nog niet zien hoeveel verkopen of leads er uit een advertentie komen?
Volg de vier video's en leer hoe jij in 30 minuten zorgt dat je vergelijkbare data kan zien als in het screenshot hieronder. Op basis hiervan kan je beter adverteren, onderbouwde keuzes maken en tast je niet meer in het duister.

Pixel installeren

In de eerste video installeren we samen je Facebook pixel. Deze zorgt ervoor dat Facebook data kan ontvangen over wat de bezoekers van je website doen.

Conversies opzetten

In deze video stel je op de juiste manier in hoe Facebook het gedrag van je bezoekers moet interpreteren. Dus wanneer iets een aankoop, lead of iets anders is.

Advertentiebeheer bewerken

Als alles netjes gemeten kan worden moet je als laatst nog instellen dat je de juiste data in je advertentiebeheer ziet. Samen richten we dit op de juiste manier in.

Veelgestelde Vragen

  • Word de cursus geupdate? Ja! We zullen de cursus altijd up to date houden met de nieuwste ontwikkelingen binnen Facebook. Als we merken dat iets niet duidelijk is, er behoefte is naar meer diepgang of het cursisten kan helpen door iets nieuws toe te voegen dan zullen we dat doen. Iedereen die ooit de cursus heeft gekocht krijgt hier ook toegang toe, ook als de prijs toeneemt (doordat we meer informatie toevoegen).
  • Wat als ik een beginner ben? De informatie is zo gestructureerd dat iedereen de stappen kan volgen, ook als je nog nooit met Facebook gewerkt hebt.
  • Wat als ik al ervaring heb? Mocht je echt het idee hebben dat je alles al weet dan is deze cursus niet voor jou. Maar we zien alsnog erg vaak dat ook mensen met veel ervaring nog veel fout doen. Daarnaast kan je na het kopen van de cursus al snel zien of er nieuwe onderwerpen tussen staan en op basis daarvan een terugbetaling aanvragen.

Duur van de cursus

0 uur

Kosten van de cursus

EUR 4 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.