Soofos

Facebook en Instagram advertentie fundamentals

Algemene informatie over de cursus

De snelste manier om een Facebook marketing expert te worden en omzet te halen uit advertenties.

Inhoud van de cursus

Waarom deze cursus Facebook en Instagram advertentie fundamentals?

Leer resultaatgericht adverteren zonder geld weg te gooien en groei je business (zelfs als je nog nooit geadverteerd hebt).

Wat kun je verwachten?

Een stap voor stap video uitleg over hoe wij adverteren op Facebook en Instagram. De snelste manier om een Facebook marketing expert te worden en omzet te halen uit advertenties.

20+ video's van ongeveer 25 minuten zodat je overzichtelijk verschillende onderdelen kan doornemen

Elke video bevat een losse stap en is gemakkelijk terug te kijken. Enkele onderwerpen die we bespreken:

  • Voorbereiding en Setup - Leer hoe je op de juiste manier je account moet opzetten. Hierdoor kan je effectief adverteren en maak je het meeste gebruik van het advertentie platform van Facebook. Dit is de basis.
  • Adverteren met Resultaat - Als alles op de juiste manier staat ingesteld is de volgende stap het adverteren zelf. Hierin doorlopen we alle belangrijke stappen. Je leert wat alles betekent, welke instellingen belangrijk zijn zodat je het maximale resultaat haalt, en ook wat je juist niet moet doen om te voorkomen dat je geld verliest.
  • Copywriting - Hierin leggen we je precies uit wat voor teksten wij gebruiken in onze advertenties. Wat voor titels de aandacht trekken, wat voor beschrijvingen je potentiële klant aanzetten te klikken en hen in de juiste mindset te krijgen om klant te worden. We bespreken onder andere onze ''Expert Formule'' waarmee je een duidelijke format hebt op basis waarvan jij je teksten kan schrijven.
  • Campagne Structuur - We bespreken welke campagne structuur voor ons het meeste resultaat oplevert. We doorlopen stap voor stap hoe je deze opzet en welke details belangrijk zijn.
  • CBO - In 2020 gaat Facebook een nieuwe vorm van adverteren verplichten. Dit heet Campagne Budget Optimalisatie (CBO). De manier zoals wij adverteren in deze cursus is via CBO. Daarnaast leggen we ook het verschil uit met de normale vorm van adverteren.
  • Retargeting Strategie - Ontdek de retargeting strategie die wij keer op keer gebruiken om de omzet van onszelf of onze klanten te verdubbelen of verdrievoudigen.

Tools, Tips en Tricks voor marketeers



Over de jaren hebben wij vele tools, tips en tricks getest die het leven voor een marketeer makkelijker maken. Ontdek de tools die wij vandaag de dag nog steeds gebruiken en ons tijd, geld en energie schelen.

Dus, wil jij zo snel mogelijk Facebook/Instagram expert worden en omzet halen uit je advertenties? Begin dan nu met deze cursus!

Duur van de cursus

5 uur

Kosten van de cursus

EUR 123 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.