Soofos

Soft tissue therapie: maak je lichaam weer gezond!

Algemene informatie over de cursus

Zit je veel? Last van rug en stijve spieren? Leer zelf soft tissue therapie: rekken, strekken en myofascial release. Voel je energiek en beweeg vrij in deze cursus!

Inhoud van de cursus

Waarom soft tissue therapie?

Zitten is het nieuwe roken. Dat heb je vast al eens ergens gehoord. En dat is ook zo. Lang zitten zorgt ervoor dat je lichaam zich gaat aanpassen aan die inactieve houding met alle gevolgen van dien: meer kans op pijn in de rug en nek, stijve spieren en beperkte bewegingsvrijheid. Dat alles zorgt er voor dat je je niet lekker voelt en dat is onnacceptabel! Tijd dus om hier wat aan te doen en je beter te gaan voelen.

Wat ga je in deze cursus doen?

In deze cursus ga je leren hoe je zelf hieraan kunt werken door middel van bewezen technieken. Je hebt hier minimale middelen voor nodig: een foam roller en een (triggerpoint) bal. Meer daarover in de cursus zelf.

Ik leer je in deze cursus stap voor stap op een begrijpbare no-nonsense manier de 3 technieken die je meteen kunt gaan inzetten. Nadat je deze cursus hebt afgerond weet je hoe je die technieken kunt inzetten en hoe je die kunt inplannen in je week om er voor te zorgen dat je je goed gaat en blijft voelen!

Dus, ben je er klaar voor om je (weer) goed te voelen? Let's get started!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 57 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.