Soofos

Affinity Photo 1.7 ? Fotobewerking (Dé Adobe Photoshop concurrent)

Algemene informatie over de cursus

*** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken.

Inhoud van de cursus

*** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. ***

Affinity Photo is de tegenhanger van Adobe Photoshop. Het richt zich volledig op het bewerken van foto's en afbeeldingen. Een groot verschil is echter dat je Affinity Photo kunt aanschaffen tegen een eenmalige betaling (in plaats van een Creative Cloud abonnement), zonder verlies van functionaliteiten. Sterker nog, sommige gebruikers zijn van mening dat Affinity Photo beter is dan Photoshop! In deze cursus neem ik je dan ook mee door de mogelijkheden van Affinity. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden en functionaliteiten van dit programma!

Dit leer je in deze online cursus

In deze cursus behandel ik de mogelijkheden van Affinity Photo. Aan de hand van tientallen videolessen laat ik je de verschillende tools en functionaliteiten zien. Zo leer je werken met de layout en de vensters van Affinity Photo, de verschillende tools en hoe je efficiënt je canvas inricht. In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

De layout, vensters en tools van Affinity Photo.

Je document/canvas inrichten en werken met bestanden.

Omgaan met lagen, laagstijlen en het maken van selecties.

Foto's uitsnijden, bijsnijden en retoucheren.

Werken met kleuren, geometrische vormen en tekst.

Omgaan met (knip)maskers, filters en kleurbewerkingen.

Dit heb je nodig om de cursus te volgen

Je kunt de cursus volgen met zowel Mac als Windows computers. Er zitten kleine verschillen tussen de versies, maar je zult hier weinig last van ondervinden. Wel is het handig om te beschikken over Affinity Photo. Op de site van Affinity kun je het programma voor eenmalig €54,99 downloaden. Let op, kies wel voor de desktop (computer) versie. Je kunt vervolgens de cursus volgen met je eigen computer, laptop of tablet. Er zijn verschillende oefenbestanden beschikbaar die je kunt gebruiken tijdens deze cursus.

Certificaat na afronden van de cursus

Doorloop je de volledige cursus? Dan krijg je na het afronden hier een certificaat van. Deze komt automatisch binnen jouw account beschikbaar. Deze kun je vervolgens delen op bijvoorbeeld LinkedIn of overhandigen aan jouw werkgever.
Start vandaag nog met de cursus Affinity Photo en leer foto's bewerken met dit handige programma!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 57 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.