Soofos

Verbeter je Zelfvertrouwen en Zelfbeeld

Algemene informatie over de cursus

Voel je je ondergewaardeerd en bekijk je jezelf vaak negatief? Tijd voor verandering! Met deze cursus transformeer je jouw zelfbeeld naar positief en boost je zelfvertrouwen. Gun jezelf deze kans!

Inhoud van de cursus

Leer meer over zelfvertrouwen en jouw zelfbeeld

Zelfvertrouwen stelt je instaat om die dingen te doen die jij wilt doen. Zonder zelfvertrouwen is het lastig om alle doelen te bereiken die je stelt. Daarom is het nuttig om eens te kijken of je het vertrouwen dat je in jezelf hebt te vergroten. Met deze online cursus kan je precies dat gaan doen. Twee belangrijke onderwerpen worden in deze cursus behandeld, namelijk het zelfvertrouwen en het zelfbeeld. Het vertrouwen dat je in jezelf hebt, is een belangrijk onderdeel van jouw assertiviteit. Is het tijd voor jou om hiermee aan de slag te gaan? Lees dan gerust verder!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Beantwoord deze vragen eens om te kijken of deze cursus misschien bij je past.

  • Ben jij niet blij met wie je bent?
  • Zou je meer in jezelf willen geloven?
  • Zou je in staat willen zijn om de dingen te kunnen doen, die je wilt doen?
  • Wil jij jezelf net zoveel waard vinden als anderen?
  • Kan jouw zelfvertrouwen wel een oppepper gebruiken?

Als je op één of meerdere vragen ja hebt geantwoord, dan kan deze cursus precies zijn wat jij zoekt.

Wat ga je leren in deze cursus?

Je krijgt in deze cursus theorie aangereikt, waarmee je kunt begrijpen wat een negatief zelfbeeld is en wat laag zelfvertrouwen met je doet. Vervolgens gaan we aan de slag om hier verandering in aan te brengen. Dat doen we onder andere met technieken gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen effectieve cognitief gedragstherapeutische COMET-methode van Korrelboom. We gaan het dus niet alleen hebben over het creëren van meer zelfvertrouwen, maar gaan ook met de psychologische kant ervan aan de slag.

De cursus bestaat dus uit verschillende nuttige onderdelen, zoals instructievideo's, tekst en praktische tips, waarmee je aan de slag kan. In vijftien lessen komt theorie aan bod, maar je gaat vooral praktisch aan de slag met oefeningen. Deze oefeningen krijg je in het bijgeleverde werkboek.
Ga vandaag nog aan de slag en boost jouw zelfvertrouwen!

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 74 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.