Soofos

Cursus Videomontages Maken met iMovie

Algemene informatie over de cursus

Leer in deze cursus alles over het maken van videomontages met het programma iMovie. Ga meteen aan de slag met jouw eigen producties.

Inhoud van de cursus

Leer videomontages maken met iMovie

Met iMovie kun je video maken die bestaat uit beelden van verschillende herkomst. Je kunt opnames maken van je eigen beeldscherm of van aangesloten apparaten als je smartphone of tablet. Je kunt foto's en illustraties importeren. Natuurlijk kun je ook geluid importeren en dit alles samen mixen en monteren tot een fantastische videoproductie. Bekijk hier de website van iMovie!

Het videobewerkingsprogramma biedt zelfs nog een aantal handige gereedschappen waarmee je beelden kunt manipuleren. Denk aan het maken van andere uitsneden, collagetechnieken en kleuraanpassingen maken. Is je video gereed dan wil je deze natuurlijk delen met de wereld. Dus leren we je hoe je deze exporteert en plaatst op social media, YouTube en/of Vimeo.

Dit ga je leren in deze handige online cursus

In 24 korte maar krachtige lessen leer ik jou de mogelijkheden van iMovie. Van het opstarten van het programma tot het toepassen van verschillende montagetechnieken. De verschillende aspecten komen aan bod zodat jij weet waar je moet starten. Na afloop van de cursus heb je voldoende kennis om zelf gebruik te maken van het programma.

Dit krijg je in de cursus iMovie:

Leer omgaan met het programma iMovie.

Leer handige montagetechnieken.

Maak kennis met de correctietechnieken binnen iMovie.

Onbeperkt toegang, 24/7 en alles zo vaak terugkijken als dat jij wilt.

De cursus is volledig Nederlandstalig en gegeven door een zeer ervaren docent.

Waarom deze cursus over videomontages volgen?

In deze cursus ga je aan de slag met alle verschillende aspecten van het maken van video's. Je leert dus niet alleen de handelingen, maar ook waarom je dat doet! Je gaat ook aan de slag met enkele specialistische technieken. Maar het belangrijkste is dat je met iMovie je eigen videomontages gaat maken! Dus start daarom vandaag nog met deze cursus.

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 37 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.