Soofos

Cursus Character Animation in Cinema 4D

Algemene informatie over de cursus

In deze cursus leer je alles over het animeren van een karakter in Cinema 4D. We gaan ontwerpen, bouwen, riggen en textuur aanbrengen!

Inhoud van de cursus

Animeer zelf een karakter in Cinema 4D

In deze cursus ga ik alle facetten behandelen die komen kijken bij het ontwerpen, bouwen, Riggen en textureren van deze complete robot. De kracht van Cinema4D is dat je de programma-omgeving niet hoeft te verlaten. Vanaf het eerste ontwerp, modelleren, Riggen, UV Lay-out en textureren, blijf je binnen Cinema4D. Zo leer je snel hoe je zelf animate in Cinema 4D!

Wat heb je nodig?

In deze cursus gaan we samen een robot bouwen. Deze gaan we animeren en klaarmaken voor gebruik in een animatie of game.

 Je zult de beschikking moeten hebben over de Studio-versie van C4D.

 Daarnaast is enige kennis van het programma C4D zeker een pré.

 De cursus "Starten met Cinema 4D" is dan een heel goede basis. Hiervoor kan je gebruikmaken van After Effects en de C4D plugin!

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe After Effects? Bekijk dan hier de website van Adobe!

Wat ga je leren tijdens deze online cursus?

 Je gaat kennismaken met een heel scala aan modelleertechnieken.

  • Je gaat een complexe UV-Layout maken van alle onderdelen, waaruit de robot zal bestaan.
  • Aan het eind van de cursus heb je een robot gebouwd die is voorzien van een textuur en een Rig. Deze is dan productie-klaar voor animatie of een game.

Wist je dit al over Cinema 4D?

Cinema 4D gebruikt wordt door de grootste animatiestudio's ter wereld? Hieronder vallen onder andere de grootste reclamebureaus. Dat is de reden dat grote merken maken dan ook graag gebruik van animaties die in dit programma gemaakt zijn. De belangrijkste reden hiervoor is de goede bruikbaarheid van het programma en de prachtige resultaten!
Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Duur van de cursus

4 uur

Kosten van de cursus

EUR 123 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.