Soofos

Online Cursus InDesign CC 2018

Algemene informatie over de cursus

Wil je zelf drukwerk zoals magazines en flyers maken, of aan de slag met grafisch ontwerpen? In deze cursus InDesign CC leer je het programma gebruiken, zodat je al je creativiteit kwijt kunt.

Inhoud van de cursus

*** Van deze cursus is een nieuwe versie beschikbaar, je vindt 'm op https://soofos.nl/cursus/publiceren-met-indesign/ ***

Leer zelf grafische ontwerpen maken in Adobe InDesign


In Adobe InDesign CC maken dagelijks miljoenen ontwerpers de mooiste designs: drukwerk, posters, boeken en nog veel meer. Het programma geeft je alle tools die je nodig hebt om de mooiste ontwerpen te maken voor persoonlijk of professioneel gebruik. Deze cursus is dan ook perfect voor iedereen die zich bezighoudt met marketing of adverteren, en ook voor ondernemers die hun eigen promotiemateriaal willen ontwerpen.

Over de online cursus InDesign CC

In 94 videolessen leer je de basisvaardigheden en meer geavanceerde functies van Adobe InDesign CC kennen en gebruiken. Stap voor stap ontdek je alle mogelijkheden van het programma aan de hand van oefenbestanden, bestaande uit rechtenvrije afbeeldingen die je overal voor mag gaan gebruiken. Naast deze bestanden krijg je ook een aantal aantrekkelijke templates waarmee je aan de slag kunt. Ook krijg je toegang tot een Creative Cloud bibliotheek met een overschot aan materiaal. Dit mag je zelfs na het volgen van de cursus blijven gebruiken.

In deze online cursus over DTP leer je:

Alle functies van InDesign herkennen en gebruiken;

Werken met de verschillende integraties van de Adobe Creative Cloud;

Waar je mooie stockafbeeldingen vindt;

Alles over resolutiecriteria;

Hoe je een PDF drukklaar maakt;

Complexe vormen te ontwerpen en te tekenen;

Efficiënte workflows gebruiken.

Certificering

Na afronding van de cursus kun je een certificaat van deelname aanvragen, om te delen op je cv of LinkedIn.

Benodigdheden

Om deze cursus te kunnen volgen heb je een internetverbinding nodig voor de videolessen. Daarnaast raden we je aan om Adobe InDesign geïnstalleerd te hebben, zodat je direct kan oefenen met de opdrachten. Voor een abonnement op Creative Cloud of Adobe InDesign kun je terecht op de website van Adobe!

Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Duur van de cursus

9 uur

Kosten van de cursus

EUR 39 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.