Soofos

Cursus Facebook Inzetten als Ondernemer

Algemene informatie over de cursus

Na het volgen van deze training, weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt, hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook. Weet jij al hoe je je pagina slim beheert? Volg

Inhoud van de cursus

Leer als ondernemer Facebook in te zetten

Bijna iedereen weet wel de weg in Facebook, maar weet jij ook hoe je deze grote groep Facebookgebruikers kunt omzetten in betalende klanten? Deze sociale media effectief inzetten is een kunst, maar biedt een enorme mogelijkheid om jouw klanten te bereiken. Voor elke ondernemer is het een must om dit sociale netwerk volledig onder de knie te krijgen!

In deze cursus gaan we antwoorden op vragen zoeken zoals:

 Welke mogelijkheden biedt Facebook voor mijn bedrijf?

Hoe zet ik een goede strategie op? En hoe krijg ik dan meer ''likes, comments en shares''? Hoe haal ik meer klanten uit mijn acties? Welke apps heb ik nodig om succes te hebben?

Hoe meet ik de resultaten van mijn pagina?

Dit en meer gaan we allemaal behandelen in deze online training. Deze vragen worden allemaal voor je beantwoordt deze online training over Facebook voor ondernemers. Maak kennis met de andere kant van sociale media. Ga niet alles zelf uitzoeken en je kostbare tijd verdoen. Volg de tips in deze cursus, zodat je weet waar je mee bezig bent en jouw omzet kan verhogen met de mogelijkheden van dit sociale netwerk.

Na het volgen van deze cursus:

Weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt.

Weet jij hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook.

 Kan jij je Facebookpagina slim beheren.

Vijf tips om jouw pagina op Facebook te verbeteren!

1.  Zorg voor een duidelijke contentstrategie! Dan weet je altijd wat en wanneer je iets moet gaan posten, wees ook consistent en upload niet vijf keer op één dag en dan een week niet.

2. Pas jouw content aan op de doelgroep die je het liefste wilt bereiken (en dus niet voor het hele internet), want deze doelgroep zal wél gaan liken, reageren en misschien wel delen.

3. Wees uniek! Wanneer je kopieert van andere zal je ze nooit voorbij streven, doe dus gewoon lekker je eigen ding en zorg voor unieke content die nergens anders te vinden is.

4. Gebruik de tools die Facebook je geeft, deze zijn namelijk écht goed en zijn makkelijk te gebruiken!

5. Maak gebruik van diverse content. Niemand houdt ervan om steeds maar weer hetzelfde te zien. Variatie kan je creëren door foto's, video's en verschillende soorten tekstposts af te wisselen.

Duur van de cursus

9 uur

Kosten van de cursus

EUR 31 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.