Soofos

Online Cursus Lightroom – Professionele Fotobewerking

Algemene informatie over de cursus

Wil jij jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? In deze online cursus Lightroom behandel ik op een heldere, praktische en no-nonsense manier hoe je Adobe Lightroom kunt toepassen

Inhoud van de cursus

Wat leer je in deze online cursus Lightroom?

In deze online cursus Lightroom gaan we het hebben over hoe je foto's bewerkt met Lightroom. Lightroom is een programma van Adobe dat zowel beschikbaar is op Mac als op Windows. Het programma's is volledig ingericht op foto's. Zo kun je er foto's mee beheren, bewerken en afdrukken.

Vooral wanneer je professioneel fotografeert of opdrachten voor klanten doet kan Lightroom veel werk besparen. Lightroom is betrekkelijk eenvoudig te leren maar heeft voldoende functionaliteiten dat je Photoshop (bijna) niet nodig hebt. Het grote voordeel van Lightroom is dan ook dat je er gemakkelijk, snel maar ook zeer effectief foto's mee kunt bewerken.

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Lightroom? Bekijk dan hier de website van Adobe!

Leer werken met alle soorten foto's

In deze online cursus ga jij mij aan het werk zien met een grote diversiteit aan beelden in de verschillende lessen. Dat varieert van portretten tot landschappen, architectuur, macro en meer.

We gaan allerlei bewerkingen uitvoeren, zoals hoe een zwart/witomzetting in zijn werk gaat, een sepiatoning en nog veel meer andere speciale effecten.

Deze cursus werkt met alle versies van Lightroom

Met deze online cursus Lightroom kun je uit de voeten in de versies Lightroom 4, 5 en 6/CC. De basismogelijkheden en -functies van Lightroom zijn door de versies heen grotendeels gelijk gebleven. Deze cursus is gemaakt op basis van Lightroom 5 en iedere keer wanneer Adobe een update deed heb ik nieuwe videolessen toegevoegd. Zo blijft de cursus actueel!

Dus welke Lightroom versie je ook hebt, ik houd je altijd up-to-date!

Wat leer je in deze online cursus Lightroom?

Deze online cursus bestaat uit 64 lessen en meer dan 16 uur aan video materiaal. Ik leer je alles wat je moet weten. We gaan onder andere het volgende behandelen:

Organiseer en vind je foto's in no time

Verbluffende zwart wit conversies

Creëer dramatische wolkenluchten

Retoucheer portretten

Verwijder ruis en oneffenheden

Leer op de juiste manier lenscorrecties toe te passen

En nog veel meer!

Voorbeelden:

Benieuwd naar wat voor resultaat we streven? Bekijk dan de video bovenaan de pagina of bekijk een van de onderstaande foto's (deze foto's zien we ook terug in de cursus!).






Wat biedt deze online cursus Lightroom:

Organiseer en bewerk jouw foto's

Meer dan 60+ video lessen

Volledig Nederlands gesproken

24/7 toegang tot al het materiaal

Direct beginnen!
Disclaimer: Deze pagina bevat een affiliate link, dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Duur van de cursus

16 uur

Kosten van de cursus

EUR 55 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.