Soofos

Online Beginnerscursus Programmeren in PHP (versie 5.6)

Algemene informatie over de cursus

Ontdek aan de hand van video's en opdrachten hoe PHP werkt en waarom programmeren in PHP zo ontzettend populair is de laatste tijd.

Inhoud van de cursus

Ontdek de fundamentele features waarom PHP zo populair is een reeks duidelijke videolessen. Deze cursus is gebaseerd op PHP versie 5.6 - inmiddels zijn er nieuwere versies van PHP. Toch kun je met deze cursus snel de basis van PHP leren, die ook weer nuttig kan zijn bij nieuwere versies.

Wat is PHP?

PHP is de populairste server-side-programmeertaal. Het wordt namelijk heel veel gebruikt in de websites en applicaties van tegenwoordig. Programmeren in deze PHP opent een hele nieuwe wereld voor web-ontwikkelaars en programmeurs. Het schrijven van code in deze codetaal is ook een stuk makkelijker, dan dat je misschien in eerste instantie zou denken.

Deze cursus is zo gemaakt dat hij ook voor beginners heel goed te volgen is. Daarnaast wordt je steeds aangezet om ook daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan. Ik leg je stap voor stap uit hoe je zelf een goede setup maakt om deze programmeertaal in te schrijven. Daarnaast geef ik je alle bronnen en broncodes die je nodig hebt om te gaan oefenen.

Wat ga je leren in deze online programmeercursus?

In deze online training leer je stap voor stap de basisbeginselen van deze programmeertaal kennen, zodat je leert hoe je zelf effectief kunt programmeren. We gaan onder andere de volgende onderwerpen behandelen:

PHP installeren.

Deze codetaal schrijven.

Foutmeldingen en hoe je deze moet opvatten.

Variabelen binnen PHP.

Operators.

Conditionele statements.

Loops.

Arrays.

Functies.

En heel veel meer!

Weten hoe je deze programmeertaal gebruikt en toepast, is een hele nuttige vaardigheid. PHP is namelijk overal terug te vinden en na deze cursus weet je hoe je deze zelf kunt toepassen op jouw websites.

Dit krijg je bij deze online cursus PHP:

Duidelijke to-the-pointlessen.

Gericht op praktische toepassingen.

Inclusief broncodes.

Kwalitatieve bronnen, waarmee je direct aan de slag kan.

Inclusief opdrachten om mee aan de slag te gaan.

24/7 toegang tot het videomateriaal en de oefeningen.

Alles wat je moet weten om van start te gaan, zit in deze cursus. Leer op je eigen tempo waar en wanneer je wil. Met uitgebreide video's en oefeningen leer je binnen no-time programmeren in PHP!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 37 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.