Soofos

Online Cursus After Effects – Motion Graphics

Algemene informatie over de cursus

Leg een solide basis voor het professioneel werken met After Effects, of poets je skills op voor je eigen YouTube kanaal of bedrijfsvideo?s: met deze cursus duik je in de wondere wereld van het make

Inhoud van de cursus

Maak een meesterwerk van je video's met After Effects

After Effect is een van de programma's van Adobe waarmee je video's kunt bewerken en animaties kunt maken. Met de nieuwste versie, After Effects CC, kun je zelf aan de slag met het maken van professionele video's. Van intro's tot overgangen en effecten en zelfs animaties: met deze toonaangevende software van Adobe kun je van elke video een meesterwerk maken.

Heb je nog geen Adobe After Effects en kan je dus nog niet starten met Motion Graphics? Bekijk dan hier de website van Adobe!

Leren door te doen

In deze cursus leer je alle functionaliteiten kennen en gebruiken. Je gaat direct aan de slag met het maken van animaties en videobewerking door oefenopdrachten en uitgebreide instructievideo's. Ook andere Adobe programma's komen aan bod, zodat je de koppeling tussen de programma's leert kennen en toepassen.

Voor deze cursus heb je After Effects nodig om de oefenbestanden te kunnen gebruiken. Werk je met Premiere Pro? Lees hier dan meer over de keuze tussen After Effects en Premiere Pro.

Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Duur van de cursus

8 uur

Kosten van de cursus

EUR 39 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.