Soofos

Cursus financieel succesvol en zorgeloos ondernemen!

Algemene informatie over de cursus

Wil jij als ondernemer ook graag succesvol en zorgeloos ondernemen en daarbij het maximale uit je eigen bedrijf halen? Doe dat met deze cursus van de Resultaatbepalers!

Inhoud van de cursus

Leer alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen ondernemen

In deze online ondernemerscursus leer je dat wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen gaan ondernemen of meer duidelijkheid te creëren als je al onderneemt. In 10 duidelijke stappen werk je met behulp van video's en toelichtingen in je eigen tempo aan de belangrijkste factoren (wij noemen ze: de resultaatbepalers) van jouw onderneming. Met ons dashboard voor ondernemers (het ondernemersdashboard) als basis maak je een jaarplan voor je eigen bedrijf. Op die manier kan je namelijk met meer overzicht, vertrouwen en zonder zorgen gaan ondernemen.

Zo krijg je inzicht in:

Je maandelijkse netto inkomen, ga je rekening houden met eventuele arbeidsongeschiktheid en denk je ook aan je pensioen.

Het aantal dagen en uren dat je moet gaan werken, zodat je dit netto inkomen kan bereiken.

De verwachte winst na belasting op jaar-, maand- en uurbasis.

Op deze manier weet je precies hoeveel uur je per week moet factureren om je gewenste netto-inkomen te kunnen halen. Verder heb je geen zorgen meer over de te betalen belasting, het geval van arbeidsongeschiktheid en het moment dat je met pensioen gaat. Op naar meer winst en zorgeloos ondernemen met De Resultaatbepalers.

Deze cursus is geschikt voor elke ondernemer:

Je kan veel hebben aan deze cursus, als je beginnend ondernemer bent, maar ook als je opzoek bent naar meer duidelijkheid in je huidige situatie. Je leert veel over de veranderingen die moet maken om meer uit je ondernemerschap te halen.
Begin vandaag nog en haal meer uit je ondernemerschap!

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 275 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.