Soofos

Stress de baas met Mindfulness

Algemene informatie over de cursus

Mindfulness leidt tot herstel bij stress, depressie en burn-out. Ontdek 8 modules die je naar het heden en jezelf brengen. Werkboek en audio-oefeningen bevorderen rust en verminderen klachten.

Inhoud van de cursus

Mindfulness

In deze tijd waarin veel van iedereen verwacht wordt en we mee moeten bewegen met wat er gaande is, is Mindfulness een geweldig hulpmiddel om stress de baas te worden of te blijven. Mindfulness brengt jou meer in het hier en nu, meer in contact met jouw lichaam en jouw voelen.

Wat kun je verwachten?

Door het doen van de diverse oefeningen afgewisseld met fijne luisteropdrachten zul jij meer rust gaan ervaren. Je leert daarmee minder te leven op de automatische piloot en beter te voelen wat jij nodig hebt. De lessen bestaan uit video's ondersteund door een online werkboek (je kunt kiezen tussen het hele boek of opgesplitst per les) en fijne audio.

Voor wie is deze cursus Stress de baas met mindfulness?

Als jij te maken hebt met klachten door stress, depressie of misschien wel een burn-out is deze cursus zeer aan te raden.
Stress, we hebben er allemaal vroeg of laat mee te maken. Maar wat als deze stress chronisch wordt en misschien wel verder gaat naar een depressie of burn-out? Veel lichamelijke en mentale klachten komen voort uit chronische stress. Hoe kom jij uit deze cirkel? Hoe breng jij jezelf weer terug in balans? Kun jij de rust weer vinden?
Mindfulness is daarbij een hele goede stap in de richting. Voor jou heb ik deze cursus gemaakt. Na afloop zul jij beter kunnen luisteren naar de signalen, het gefluister van jouw lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Dit zal jou meer levensplezier gaan brengen.

Over mij

Mijn naam is Margot en al veel jaren heb ik veel interesse voor gezondheid en hoe deze kan worden verbeterd. Ik heb opleidingen gevolgd op gebied van voeding en ontspanning. Hierdoor kan ik mensen, vanuit diverse invalshoeken, helpen op weg naar een gezonde leefstijl voor een fijner en heilzamer leven. Iedereen wil toch gezond oud worden!

Dus ben jij toe aan meer rust en minder stress in jouw leven schrijf je dan vandaag nog in voor deze cursus.

Duur van de cursus

6 uur

Kosten van de cursus

EUR 74 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.