Soofos

Leer automatisch cryptotraden met gridbots

Algemene informatie over de cursus

In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro’s omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om

Inhoud van de cursus

Leer traden in crypto met bots op Pionex

Heb je het gehad met besparen en wil je meer inkomsten genereren? Heb je interesse in crypto maar wil je geen zware cursus ''technische analyse'' doorspartelen? Of trade je al maar neemt het teveel tijd in beslag? Of ben je bang voor crypto maar wil je toch je geld veilig laten groeien? Heb je lang genoeg gewacht en wil je nu echt eens starten?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Leer hoe je automatisch handelt in crypto, zonder voorkennis

In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro's omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ik gebruik hiervoor het Pionex platform.

Waarom zou je het traden laten overnemen door een crypto bot?

  • Een bot is altijd aan het werk. Ook 's nachts, terwijl jij slaapt.
  • Een bot werkt veel sneller dan mensen, je mist dus geen enkele deal.
  • Een bot kent geen emoties en werkt enkel met de aangegeven parameters.
  • Je kan al investeren vanaf 50 euro.

Iets over mezelf

Ik had al jarenlang spaargeld staan op een fonds, tot Corona begin 2020 ervoor zorgde dat de beurs crashte. Dit was voor mij de trigger om een betere manier te vinden om geld te laten groeien. Ik ben toen gestart met het kopen van crypto en kwam in het najaar van 2020 terecht in een mooie bullrun. Ik had echter niet geleerd hoe je met verliezen omgaat. In de eerste helft van 2021 kwam dit echter vaak voor. Ik heb toen de crypto trader opleiding van Satoshi Consultancy gevolgd. Een mooie cursus met intensieve begeleiding, waar ik veel kennis heb opgedaan over technische analyse.

Dagelijks voor of na je baan nog tijd steken in het maken van analyses en het opvolgen van de markt is echter vrij arbeidsintensief. Sindsdien heb ik bots ontdekt die het traden overnemen. Ook in mijn reguliere baan ben ik steeds op zoek naar manieren om te automatiseren. Zo creëer ik tijd voor andere dingen.

Ik heb verschillende cryptotradingplatformen gebruikt maar gebruik nu enkel nog Pionex. Het is eenvoudig, overzichtelijk en je hoeft geen verbinding te leggen (API) met een exchange. Dat maakt het platform veiliger. Bovendien betaal je hiervoor ook geen abonnementskosten.

Dus, wil jij ook meer vrije tijd door je trades te laten doen door een bot? Ontdek het in deze cursus of via Marktvizier.

Duur van de cursus

1 uur

Kosten van de cursus

EUR 37 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.