Soofos

Een boek schrijven met ChatGPT: Sneller, beter én makkelijker!

Algemene informatie over de cursus

Laat je droom om een boek te schrijven werkelijkheid worden met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe ChatGPT jou kan ondersteunen als schrijfcoach; wat het schrijfproces niet alleen verbetert, maar ook vers

Inhoud van de cursus

Een boek schrijven met behulp van ChatGPT: sneller, beter én makkelijker!

Heb je altijd al gedroomd van het schrijven van een boek, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je misschien gestrand nadat je enkele pagina's had geschreven, overweldigd door de uitdagingen die op je pad kwamen?
In deze buitengewone cursus delen niet één, maar twee auteurs hun waardevolle ervaringen. Samen met mijn man, een gepubliceerde auteur, heb ik al onze kennis en inzichten verzameld om jou te helpen je langgekoesterde droom waar te maken en een boek te schrijven.
Let op: Aangezien mijn man geen Nederlands spreekt, ben ik (behalve de promotievideo) de volledige cursus aan het woord.
Tijdens ons eigen schrijfproces hadden we geen toegang tot de AI-technologieën zoals ChatGPT die nu beschikbaar zijn en ons kunnen ondersteunen. Deze kans om gebruik te maken van deze baanbrekende technologie kunnen we simpelweg niet laten liggen als schrijvers!
AI staat voor Artificial Intelligence (oftewel kunstmatige intelligentie), en is een technologie die steeds vaker wordt gebruikt in elk facet van ons leven. In deze cursus leer je ChatGPT begrijpen en hoe je deze inzet om je boek te schrijven, bewerken, publiceren én te delen met de wereld.

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Met behulp van ChatGPT als je schrijfcoach en schrijfmaatje, ontdek je dat het schrijfproces niet langer overweldigend hoeft te zijn. Je leert hoe je de juiste mindset ontwikkelt, praktische strategieën toepast en obstakels zoals uitstelgedrag en schrijversblok overwint.

Maar wat doe je nadat je je boek hebt geschreven? Deze cursus biedt ook begeleiding bij de volgende stappen na het schrijven, zoals het bewerken, publiceren en promoten van je boek. Je krijgt waardevolle inzichten en praktische tips.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het schrijven van een boek. Of je nu een beginnende schrijver bent of al eens enkele pagina's hebt geschreven, deze cursus zal je begeleiden bij elke stap van het schrijfproces.

''Jouw schrijversdroom werkelijkheid maken, dat is wat wij gaan doen in deze cursus.''
  • Rianna Hijlkema

Duur van de cursus

4 uur

Kosten van de cursus

EUR 29 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.