Soofos

Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express

Algemene informatie over de cursus

Leer in 34 min. hoe je met Adobe Express geanimeerde video's kunt maken. Pas sjablonen aan, animeer objecten, en voeg muziek/voice-over toe.

Inhoud van de cursus

Quickstart Geanimeerde video's maken met Adobe Express

Ontdek de kracht van animatie in Adobe Express met Jildou Oost! In slechts 34 minuten leer je hoe je indrukwekkende geanimeerde video's maakt met een tool die zowel toegankelijk als krachtig is. Adobe Express, de veelzijdige online applicatie van Adobe, stelt je in staat om in een handomdraai alles te maken - van posters en flyers tot flitsende geanimeerde video's.

Ontgrendel Creativiteit: Adobe Express in Animatie

Verken Adobe Express, de intuïtieve app die het mogelijk maakt om snel en moeiteloos geanimeerde video's te creëren. Met een uitgebreide gratis bibliotheek vol sjablonen, video's en audio, kun je in deze cursus leren om je eigen video's, afbeeldingen en illustraties te animeren.

Efficiënte Animatieproductie

Deze cursus is de oplossing voor iedereen die de complexiteit van animatie wil vermijden. Leer hoe je met een eenvoudige interface snel professionele resultaten bereikt zonder diepgaande kennis van ingewikkelde software.

Wat je gaat leren

Aanpassen en werken met sjablonen en tijdlijnen.
Wijzigen en toevoegen van objecten in je animatie.
Objecten tot leven brengen met animatie-effecten.
Synchroniseren van de timing voor een perfecte flow in je video.
Je zult ook leren hoe je video's, muziek en voice-overs toevoegt en hoe je jouw projecten deelt of downloadt.

Geen voorkennis nodig!

Deze cursus is ideaal voor contentmakers, marketeers, en iedereen die publicaties maakt voor drukwerk, web of social media. Geen voorkennis vereist, alleen een passie voor creativiteit! De cursus bestaat uit video's. Deze cursus bevat geen downloadbaar oefenmateriaal, alles wat je nodig hebt, zit in Adobe Express.

Schrijf je nu in voor "Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express" en start met het transformeren van je creatieve ideeën in boeiende geanimeerde video's. Begin vandaag nog met animeren!

Duur van de cursus

0 uur

Kosten van de cursus

EUR 8 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.