Soofos

Maak je eigen flyer met Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

Algemene informatie over de cursus

Een flyer is dé perfecte manier om informatie te verspreiden, reclame te maken en jouw diensten of producten te promoten. Kijk mee over de schouder van een grafisch vormgever en ontdek hoe je er gema

Inhoud van de cursus

Ontwerp je eigen flyer met Adobe Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

Ben je bekend met de basis van Adobe Photoshop en InDesign? Geweldig! Het is tijd om die kennis in actie om te zetten. In deze cursus verhoog je je vaardigheden door te leren hoe je een visueel aantrekkelijke en effectieve flyer ontwerpt.

Wat ga je maken?

Duik in de wereld van grafisch ontwerp en ontwikkel een professionele flyer. We gaan de individuele technieken samenvoegen tot een naadloze workflow. Volg mijn stappen terwijl ik laat zien hoe ik projecten van begin tot eind aanpak met Photoshop en InDesign. We focussen niet alleen op het eindresultaat, maar ook op het integreren van technieken en software.

Aan de slag met je basiskennis: Ontwerp een aansprekende flyer

Je weet hoe je de basisfuncties van Photoshop en InDesign gebruikt. Maar hoe zet je deze kennis in voor een echt project? Dat is precies wat we in deze cursus gaan ontdekken. Ik begeleid je door het hele proces van het maken van een flyer, van het ontwerpen van boeiende visuals tot het opzetten van een effectieve lay-out.


Focus op workflow

Deze cursus toont hoe je Photoshop en InDesign effectief samen gebruikt om indrukwekkende resultaten te behalen. Je leert niet alleen hoe je aantrekkelijke ontwerpen maakt, maar ook hoe je een productieve workflow ontwikkelt.

Basiskennis vereist

We gaan snel door de stof, omdat ik ervan uitga dat je al bekend bent met de basis. Dit houdt het leerproces interessant en uitdagend. Voor meer inzicht in specifieke technieken, kun je de gedetailleerde video's over de diverse designprogramma's op Soofos of op mijn website Creatie Nest bekijken.

Zo is de cursus opgebouwd

Van het bewerken van afbeeldingen in Photoshop tot het vormgeven van een aantrekkelijke layout in InDesign - deze cursus dekt alles. Met 8 lessen, variërend van het definiëren van kleuren, tot het ontwerpen van de voor- en achterkant, zorg ik ervoor dat je aan het einde van deze cursus een flyer hebt waar je trots op kunt zijn.

Dus, ben jij klaar om je Adobe vaardigheden praktisch toe te passen en te leren hoe je een professionele flyer ontwerpt? Meld je dan nu aan voor deze cursus!

Duur van de cursus

0 uur

Kosten van de cursus

EUR 16 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.