Soofos

Online Cursus Adobe Bridge CC

Algemene informatie over de cursus

Wanneer je werkt met Photoshop, Illustrator en InDesign is het gebruik van Bridge onmisbaar voor een efficiënte workflow. In deze videoserie licht ik alle (ja, letterlijk alle) toeters en bellen van

Inhoud van de cursus

Verbeter jouw efficiëntie met Adobe Bridge

Adobe Bridge is een programma dat je kan gebruiken als je beschikt over de Creative Cloud van Adobe. Het is een handig programma, waarmee je gemakkelijk jouw digitale beelden kunt organiseren, zodat je er sneller, gemakkelijk en efficiënter mee kan werken. Daarnaast maakt Bridge het mogelijk om eenvoudig door jouw materiaal te navigeren en het in een handomdraai te gebruiken in andere programma's van Adobe, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Bridge? Bekijk dan hier de website van Adobe! Dit abonnement van Adobe is een must-have voor iedereen die zich bezig houdt met Design. Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan meteen aan de slag met een van de abonnementen of probeer een proefabonnement uit!

Omschrijving van deze online cursus Bridge CC

De instructeur verzorgt al zeven jaar lang cursussen over Photoshop, Illustrator en InDesign. Hierin had hij regelmatig grafici naast zich zitten met jarenlange ervaring in de programma's van Adobe. Echter gebruikten deze deze nuttige tool niet. Dat vond hij eigenlijk een groot gemis, want met Bridge creëer je een efficiëntere workflow. In deze online cursus worden daarom alle (ja, letterlijk alle) toeters en bellen van Adobe Bridge CC toegelicht. Vanaf het importeren van afbeeldingen van een extern apparaat tot het instellen van de juist camera RAW-instellingen tot het gelijktrekken van kleurenprofielen tussen alle applicaties. Werkelijk alles komt aan bod in deze overcomplete videocursus!

De cursus bestaat uit 29 videolessen en is onderverdeeld in vier hoofdstukken, waarin alles wat Adobe Bridge je te bieden heeft stap-voor-stap wordt uitgelegd. Benieuwd hoe dit allemaal te werk gaat? Bekijk dan de gratis introductieles bovenaan de pagina of bekijk een van de gratis lessen onderaan in het overzicht van de cursus.

In deze online cursus Adobe Bridge leer je:

Jouw productiviteit te verhogen met deze online cursus Adobe Bridge;

Meer te halen uit programma's zoals Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator;

Volledig Nederlandstalig, zodat het voor iedereen te volgen is;

Aan de hand van uitgebreid lesmateriaal, waartoe je 24/7 toegang hebt;

Aan de hand van meer dan 25 videolessen.

Wie is de doelgroep voor deze online cursus?

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die vaak gebruikt maak van programma's van Adobe zoals Photoshop, InDesign en Illustrator. Ben je dus werkzaam in de grafische vormgeving én maak je gebruik van de populaire tools van Adobe? Dan is deze cursus meer dan geschikt voor jou. Je leert meer uit je tijd te halen en krijgt door deze cursus een efficiëntere workflow. De tool is onderdeel van de Creative Cloud van Adobe. Wanneer je Photoshop, Illustrator of een ander programma van Adobe gebruikt, dan zal je vaak dus ook toegang hebben tot Adobe Bridge CC.

Benodigdheden om deze cursus succesvol af te ronden:

Om deze cursus succesvol af te kunnen ronden is het ten eerste belangrijk dat je een internetverbinding hebt. Deze heb je namelijk nodig om de instructievideo's te kunnen bekijken. Verder is het nuttig om een abonnement te hebben op de Creative Cloud, zodat je gebruik kan maken van Adobe Bridge en mee kan doen met de oefeningen.

Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Duur van de cursus

2 uur

Kosten van de cursus

EUR 32 exclusief btw

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.