CLS Trainingen

Certified NIS2 Professional (CNIS2)

Algemene informatie over de cursus

Managementteams moeten getraind worden om cybersecurityrisico’s te begrijpen en weloverwogen beslissingen te kunnen nemen om potentiële risico’s beheersbaar te houden en te voldoen aan Richtlijn (EU) 2022/2555 (NIS2). De training Certified NIS2 Professional (CNIS2) biedt een diepgaand inzicht in informatiebeveiligingsrisico’s en essentiële ondersteuning voor het beoordelen van de nalevingsstatus met behulp van de inbegrepen GAP-analyse.
Zorg ervoor dat uw organisatie aan de nieuwste wettelijke vereisten en richtlijnen voldoet. Door deel te nemen aan de training Certified NIS2 Professional (CNIS2), kunnen managementteams de benodigde kennis en hulpmiddelen verwerven om te voldoen aan de Richtlijn (EU) 2022/2555 (NIS2).

Leerdoelen

De training geeft inzicht in het doel en de strekking van de richtlijn vanuit het perspectief van de Europese Unie. Door de training Certified NIS2 Professional (CNIS2) te volgen zult u inzicht verkrijgen in de inhoud van NIS2, met name de bepalingen die relevant zijn voor de entiteiten, die onder het toepassingsgebied van Richtlijn (EU) 2022/2555 (NIS2) vallen. De leerdoelen omvatten inzicht in de nalevingsstatus van uw eigen organisatie en de vereisten om hieraan te voldoen.
Doelgroep

De training Certified NIS2 Professional (CNIS2) is geschikt voor bestuursorganen die volgens artikel 20 van NIS2 moeten worden getraind in besluitvorming op het gebied van cybersecurity, inclusief degenen die het programma uitvoeren en degenen die verantwoordelijk zijn voor de naleving van de voorschriften door de organisatie.

Voorkennis

U heeft geen technische kennis nodig om deel te mogen nemen aan de training Certified NIS2 Professional (CNIS2). Zakelijk inzicht en inzicht in de digitale wereld zijn voldoende om de training Certified NIS2 Professional (CNIS2) goed te kunnen volgen.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.