SVO vakopleiding food

Horeca professional

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als Horeca professional ben je belangrijk voor het bedrijf waar je werkt. Je voert gesprekken met gasten, draait je hand niet om voor het maken van simpele gerechten en lekkere drankjes. En daarnaast ben je ook op de hoogte welke hygiëneregels gelden in de horeca en houd je de zaak netjes.

Opleidingsinhoud

Bedienen en adviseren:
Je bezorgt de drankjes en maaltijden bij de gasten aan tafel. Je leert bestellingen op te nemen en de gasten te adviseren.

Gastvrijheid:
Gasten krijgen een goed gevoel als ze door jou worden ontvangen. Je leert hoe je mensen op hun gemak stelt en hoe je zorgt voor een tevreden gast.

Apparatuur en bereidingstechnieken:
Je leert hoe apparaten in de keuken werken en kan ook assisteren bij het maken van simpele gerechten.

Processen en voorraadbeheer
Het goed beheren van de voorraad is jou wel toevertrouwd. Je zorgt dat alles voorradig is en voorkomt verspilling van producten.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Afgeronde mbo entree-opleiding, Vmbo-bb.

Kosten

€ 881,20*
*Prijzen kunnen nog wijzigen.

Verder leren

Mbo 3, Mbo 4.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.