Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Als Horeca professional ben je belangrijk voor het bedrijf waar je werkt. Je voert gesprekken met gasten, draait je hand niet om voor het maken van simpele gerechten en lekkere drankjes. En daarnaast ben je ook op de hoogte welke hygiëneregels gelden in de horeca en houd je de zaak netjes.Opleidingsinhoud
Bedienen en adviseren:Je bezorgt de drankjes en maaltijden bij de gasten aan tafel. Je leert bestellingen op te nemen en de gasten te adviseren.
Gastvrijheid:
Gasten krijgen een goed gevoel als ze door jou worden ontvangen. Je leert hoe je mensen op hun gemak stelt en hoe je zorgt voor een tevreden gast.
Apparatuur en bereidingstechnieken:
Je leert hoe apparaten in de keuken werken en kan ook assisteren bij het maken van simpele gerechten.
Processen en voorraadbeheer
Het goed beheren van de voorraad is jou wel toevertrouwd. Je zorgt dat alles voorradig is en voorkomt verspilling van producten.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Afgeronde mbo entree-opleiding, Vmbo-bb.Kosten
€ 881,20**Prijzen kunnen nog wijzigen.