Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Als Horeca specialist weet je van veel dingen in de organisatie hoe je dit moet aanpakken. Je kunt beginnend horecapersoneel inwerken, je adviseert gasten en maakt het ze naar hun zin. Ook kan je inspringen bij de keuken voor het bereiden van simpele gerechten en help je bij de bar als er lekkere drankjes gemaakt moeten worden.Opleidingsinhoud
Adviseren van gasten en je collega’s:Jouw advies is goud waard bij de gasten. Je weet hoe je een gast tot een tevreden bezoeker maakt en je kunt je collega’s daar ook in adviseren.
Ondersteunen van je collega’s:
Door jouw kennis op meerdere vlakken binnen het bedrijf weet je wanneer je moet bijspringen in de keuken of moet helpen bij het maken van heerlijke cocktails. Vaardigheden om dit te doen brengen we je uiteraard bij.
Processen en voorraadbeheer:
Straks weet je als geen ander hoe je een voorraad kunt bijhouden en kan zorgen dat jouw bedrijf niet zonder belangrijke producten komt te zitten.
Klachtenafhandeling en goede sfeer:
Jij voelt perfect aan wat er nodig is om een goede sfeer te maken en weet hoe je deze sfeer met je team vasthoudt. Als er toch een klacht ontstaat van een gast kan je hier een goede oplossing voor bedenken.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Afgeronde mbo 2-opleiding, Vmbo-bb, Vmbo-k, Vmbo-t.Kosten
€ 881,20**Prijzen kunnen nog wijzigen.