Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Als Horeca manager ben je de rechterhand van de ondernemer. Of misschien ben je de manager in opleiding. Je geeft leiding aan een team, coacht je collega’s en zorgt dat de regels in het bedrijf worden nageleefd. Kortom,?dankzij?de opleiding zorg je?dat alle werkzaamheden soepel verlopen en dat gasten optimaal worden bediend.Opleidingsinhoud
Handen uit de mouwen:Je beheerst in deze functie natuurlijk ook de basisvaardigheden van de minder ervaren collega’s. Drankjes maken, simpele gerechten bereiden en dit met een lach op je gezicht bij de gasten brengen is jou wel toevertrouwd. Hier kan je je collega’s ook in coachen.
Bedrijfsprocessen aansturen:
Je kent veel van de processen in de organisatie en je kunt meedenken met de uitvoerende collega’s om te kijken hoe iets beter kan. Denk hierbij aan het aanscherpen van het inkoopproces, ontwikkeling van medewerkers en het optimaliseren van het contact met de gasten.
Leidinggeven aan medewerkers:
Je leert de vaardigheden die je in je moet hebben om een goede manager te worden. Alles draait hierbij om heldere communicatie, het coachen van je team en nuttige feedback kunnen geven. Ook weet je hoe je jouw aanpak kunt aanpassen aan de situatie waar je mee te maken krijgt.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Afgeronde mbo 3-opleidingKosten
€ 881,20**prijzen kunnen nog wijzige